Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsThereca is nu gevestigd in Hattemerbroek

Thereca is nu gevestigd in Hattemerbroek

Na jaren in Hasselt te hebben gezeten is Thereca verhuisd! De nieuwe vestiging bevindt zich op het bedrijvenpark H2O langs de A28 richting Hattemerbroek. De verhuizing is een belangrijke stap voor de groei van het bedrijf, vanaf deze locatie kunnen we onze klanten beter bedienen.

Een nieuw Thereca
2018 stond voor Thereca & Hatland voor het samen bouwen. Begin 2019 stond voor Thereca voor het verhuizen naar de nieuwe showroom. Het pand is natuurlijk ingericht door onze eigen interieurontwerpers. Samen met onze leveranciers proberen we zoveel mogelijk beleving te creëren, dit uit zich in het meubilair tot in geur, luchtkwaliteit en duurzaamheid. Volgens de interieurontwerpers staat het product niet centraal, maar juist het gevoel wat komt kijken bij het verhaal van de klant.

H2O
Hattem, Heerde (H2) en Oldebroek (O) hebben samen een projectorganisatie opgericht om een bedrijvenpark te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de vraag naar bedrijfsruimte in de Gelderse regio Noord-Veluwe, direct ten zuiden van de Overijsselse hoofdstad Zwolle. Bedrijvenpark H2O richt zich op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven in diverse sectoren van het MKB. Het ligt deels in de gemeente Hattem en deels in de gemeente Oldebroek, in het Gelderse deel van de regio Zwolle.

Ben jij ook zo benieuwd? Kom gerust langs, de koffie staat klaar. Wij ontmoeten je graag om jou meer te vertellen over onze specialisatie projectinrichting.