Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsPEC Zwolle netwerk ontbijt bij Thereca

PEC Zwolle netwerk ontbijt bij Thereca

Afgelopen vrijdag 5 april ’19 vond er bij Thereca het netwerkontbijt plaats georganiseerd door PEC Zwolle. Thereca is één van de sponsoren van PEC, daarom mochten wij het ontbijt hosten. Met de komst van zo’n 50 ondernemers kunnen wij spreken van een geslaagde ochtend.

De ochtend is begonnen met wat lichaamsbeweging, door middel van een rondleiding door ons nieuwe pand. Nog niet alle gasten waren bekend met Thereca, dus dit kon niet ontbreken. Projectadviseur Harold van Riessen heeft kort uitgelegd wat Thereca als projectinrichter doet en hoe de verschillende afdelingen binnen het bedrijf hierin samenwerken. Een kleine demonstratie van de sta-zit bureaus kwam hier ook bij aan bod. Na de rondleiding was het tijd om te netwerken onder het genot van heerlijk belegde broodjes van Van Guilik in ons restaurant.

Thereca wil PEC Zwolle en alle gasten bedanken voor de leuke ochtend!

Klik hieronder voor de foto’s: