Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsOmloop van de zorg – Fiets jij mee?

Omloop van de zorg – Fiets jij mee?

Wij geloven in de kracht van samen vitaal bezig zijn! Jij ook?

Sportieve prestaties, een goede sfeer, kennisuitwisseling, een bijzonder interessant netwerk en vooral veel (fiets)plezier! De eerste editie van de Omloop van de Zorg wordt dit jaar op donderdag 27 juni gereden. Een fietstoertocht van 80 kilometer inclusief een inhoudelijk programma en een tussenstop bij een van de partners. Zorgprofessionals, adviseurs, (toe)leveranciers, opdrachtgevers. Iedereen werkzaam in de zorg is van harte welkom!

De partners van Hago Zorg, SYNDLE en Therecahebben zich niet zo maar aan het evenement verbonden. Zij geloven dat gezonde mensen, en dus gezonde medewerkers, zorgen voor gezonde bedrijven. En dus uiteindelijk een gezond Nederland!

“De Omloop voor Zorg is speciaal voor de professional die werkzaam is in de zorg”, aldus bedenker Pieter van de Graaf. Pieter is eigenaar van The Food Officeen neemt samen met partners de organisatie van het evenement voor zijn rekening. ‘Iedere partner toont zoveel enthousiasme, wat een samenwerking! De in totaal acht bedrijven die deelnemen aan het evenement – in de markt soms concurrenten van elkaar – fietsen tijdens de Omloop van de Zorg gebroederlijk naast elkaar. We zijn trots op het gemêleerde deelnemersveld en het feit dat we het concept van Tour Facilitair, dat in vier jaar tijd is uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de facilitaire kalender, kunnen uitbreiden naar de zorgmarkt! Vanwege de uitbreiding, wordt Pieter dit jaar tijdelijk bijgestaan door Petra Muller van HartZinnig coaching | advies | training. We fietsen in de provincie Utrecht en Flevoland. We hebben er enorm veel zin in!’

Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren én de deelnemers uit de vrije inschrijving gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat Bike-4life!

Omloop van de Zorg en haar partners: Hago Zorg, SYNDLE en Thereca hebben grote overeenkomsten in hun “vitaliteitsmissie”; de omgeving bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. Hago Zorg gelooft in een schone veilige gastvrije omgeving waardoor mensen sneller kunnen herstellen of genezen. SYNDLE werkt aan verbetering van gedrag en beleving en zorgt daarmee voor groei van de medewerker (privé en werk) en duurzaam succes ook voor de werkgever. Bij Thereca draait het ook om de de beleving en het gevoel van de omgeving. Het creëren van een inspirerende leef- en werkomgeving, zorgt voor meer creativiteit en effectiviteit in het werk en in het leven.

Inschrijven voor de Omloop van de Zorg is mogelijk via de website https://www.business-vitality.nlOrganisaties die willen deelnemen met zowel medewerkers als relaties kunnen een mail sturen naar mailadres: info@business-vitality.nl.

Bij Omloop van de Zorg komen sportieve prestaties, een goede sfeer, kennisuitwisseling en ontmoeten optimaal samen!

————

Meer informatie over Omloop van de Zorg is te vinden op de website https://www.business-vitality.nl

Vragen over de evenementen en de organisatie? Neem contact op met Business Vitality powered by The Food Office:

Petra Muller                       

Projectmanager a.i. The Food Office

06 153 721 75

info@business-vitality.nl