Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuws“Terug op het oude nest, dat voelt goed!”

“Terug op het oude nest, dat voelt goed!”

Nieuwe collega!

Misschien ken je hem nog wel… Hij is terug! Onze collega Michel Westerbeek. Na een kleine break van twee jaar begint Michel deze week weer bij Thereca. Wij willen jullie graag kennis laten maken met deze, volgens zijn collega’s, enthousiaste druktemaker.

‘’Terug op het oude nest, dat voelt goed!’’

‘’Mijn naam is Michel Westerbeek, geboren en getogen Zwollenaar. Samen met mijn vrouw en twee kinderen ben ik woonachtig in Zwolle. Ik ben een familieman die houdt van een goede sfeer. De combinatie werk en gezelligheid is voor mij dan ook een belangrijk gegeven.

Na een periode van twee jaar bij een andere werkgever ben ik weer terug bij Thereca. In die periode heb ik gewerkt bij Verhoek Europe Transport. Na 21 jaar lang in de projectinrichting te hebben gezeten, waarvan vijf jaar bij Thereca, was Verhoek een uitstapje waar ik veel van heb geleerd. Ik heb gemerkt dat het werk en het wereldje van een projectinrichter dichter bij mij ligt. Het persoonlijke contact, de gunning en de tevredenheid van onze relaties achteraf, vind ik het mooist aan dit vak.

Ik ga net als twee jaar geleden, weer aan de slag als projectadviseur voor de zorgklant van Thereca. Deze doelgroep spreekt mij aan door het gevoel en de sfeer in de projecten. Ik wil ervoor zorgen dat een ruimte zo wordt ingericht dat het voor iedereen goed en ontspannen aanvoelt, ongeacht wie de gebruiker is.

Dit jaar wil ik mijn plek weer veroveren binnen het team en wil ik naast de oude relaties, ook weer nieuwe relaties oppakken. Daarnaast wil ik natuurlijk mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Ik heb heel veel zin in de toekomst bij Thereca!’’

Om Michel nog wat beter te leren kennen wil je natuurlijk weten welke keuzes hij maakt wanneer hem wat dilemma’s worden voorgelegd:

Je rent elke ochtend voordat je begint 10 keer de trap bij Thereca op en af–OF- voordat je gaat zitten draai je altijd drie rondjes.

Je danst met elke vrijdagmiddagborrel een uurtje op de bar–OF- je mag alleen maar in een knalroze pak naar de klant.

Iedereen vergeet je naam -OF- je praat als een navigatiesysteem.

De elfde van de maand gaat er een gigantisch confettikanon af in je huis-OF- in de rij voor de kassa moet je altijd een polonaise beginnen.