Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsGrande opening Thereca

Grande opening Thereca

Donderdag 16 mei heeft de opening van het familiebedrijf Thereca plaatsgevonden. Maar liefst +/- 400 mensen kwamen langs om de metamorfose van Thereca te beleven. De projectinrichter is sinds januari 2019 gevestigd op het bedrijvenpark H2O langs de snelweg A28. Donderdag is dit gevierd met een feestelijke opening!

In de zomer van 2018 is de bouw gestart. Een nieuw pand met een duurzame gedachte en voldoende ruimte om te groeien. Thereca is verhuisd van het industrieterrein in Hasselt naar het prachtige nieuwbouwpand in Hattemerbroek. Het bedrijf groeide in Hasselt uit haar jasje en werd daardoor belemmerd in ontwikkeling. Thereca is het eerste bedrijf van bedrijvenpark H2O wat zich heeft gevestigd aan de snelweg A28.

Het nieuwe pand dient als showroom van het bedrijf en samen met de zichtlocatie maakt dat het visitekaartje van Thereca compleet. Alles is ingericht op sfeer en beleving met o.a. belevingsruimtes waarin werkplekken zijn gecreëerd voor het personeel. Open en toch geborgen door het samenvoegen van de Thereca producten en die van verschillende leveranciers. Hiermee wordt de totale beleving gecreëerd. Dat gecombineerd met alle facetten die Thereca in huis heeft; van advies naar ontwerp en van productie naar realisatie. Dat is waar Thereca als projectinrichter voor staat. Typisch Thereca.

Zie hier de foto’s de van deze feestelijke dag: