Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuws94e Ronald McDonald Business Breakfast

94e Ronald McDonald Business Breakfast

Vanochtend heeft het Ronald McDonald ontbijt bij Thereca plaatsgevonden. In samenwerking met Schreuder BV hebben wij de Ronald McDonald breakfastclub Zwolle mogen ontvangen in ons restaurant. De buren van Van Guilik hebben het heerlijke ontbijt verzorgd.

In Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Isala. Een Ronald McDonald Huis is veel meer is dan een dak boven het hoofd. Ouders vinden er steun bij het management en de vrijwilligers die er werken. Maar vooral bij andere ouders, die zich in dezelfde onzekere en moeilijke situatie bevinden. Ouders dienen zelf een kleine bijdrage te doen. De werkelijke kosten van een overnachting liggen veel hoger. Het verschil wordt betaald door donateurs en sponsoren. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is dat deze clubs bestaan.

Thereca en Schreuder BV zijn beide lid van de Ronald McDonald breakfastclub Zwolle. Samen met andere ondernemingen zet deze club zich in voor het continueren van het Ronald McDonald huis en hoeft een ziek kind zijn ouders niet te missen. Deze club komt een keer in de maand samen om te netwerken en te ontbijten. Er zijn +/- 200 ondernemingen lid van de Ronald McDonald breakfastclub Zwolle.

Wil jij ook in actie komen voor het Ronald McDonald huis? Lees hiermeer over de mogelijkheden.

Foto’s: