Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsGezond binnenklimaat bij Thereca

Gezond binnenklimaat bij Thereca

Gezond binnenklimaat in de showroom van Thereca

Stel de gebruiker van een gebouw centraal, dat is het doel wat Cloud Garden voor ogen heeft voor hun binnenklimaatoplossingen die worden ingezet. Door middel van de groenwand in onze showroom wordt er gezorgd voor een zo optimaal mogelijk binnenklimaat voor de gebruikers van het pand. Tevens wordt hiermee sterk ingespeeld op het gevoel en de beleving van de omgeving.

Combinatie van groen met de producten van Thereca

In de showroom heeft Cloud Garden ongeveer 20 m2 van de groene wand geplaatst. Dit is een vrij grote groene wand en heeft daarom een groot effect op het binnenklimaat van de showroom. Het speciale aan de groene wand is dat deze om de producten van Thereca heen is geïnstalleerd. Op deze manier worden de producten van Cloud Garden en Thereca gecombineerd. De groene wand is om de zitplaats heen bevestigd, waarbij er aan de bovenzijde van de zitplaats één module is geplaatst. Dit is daarom misschien wel de meest gezonde zitplaats van het pand.

De groene wand is gevuld met allerlei luchtzuiverende planten, waarbij de juiste mix van hangplanten in combinatie met grotere en meer naar voren groeiende planten is gebruikt. Met deze mix wil Cloud Garden ervoor zorgen dat de groene wand zoveel mogelijk dichtgroeit en de groene wand zo min mogelijk onderhoud nodig heeft.

Naast de luchtzuiverende kwaliteiten van de planten, heeft de groene wand binnen het interieur een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. Planten absorberen geluid en stralen een rustgevend gevoel uit. Dit combineert Thereca met haar producten voor de ultieme uitstraling en bevorderende werkplek.

Over Cloud Garden

Het voornaamste doel van Cloud Garden is om een beter binnenklimaat te creëren voor alle aanwezigen in een ruimte. Zij zijn onderscheidend in het meten van het binnenklimaat van gebouwen en in het creëren van esthetische oplossingen voor een gezonde werkomgeving door middel van groen- en waterwanden.