Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsEven voorstellen… Michelle Goudbeek

Even voorstellen… Michelle Goudbeek

Michelle Goudbeek officieel in dienst.

Waarschijnlijk heeft u haar al eens zien lopen bij Thereca als stagiaire. Michelle Goudbeek gaat vanaf nu het team van projectadviseurs versterken en is tevens verantwoordelijk voor de marketing.

Even voorstellen…

Ik ben Michelle Goudbeek. Wellicht heb je mij al eens gezien of gesproken bij Thereca. Het afgelopen jaar heb ik het laatste jaar van de studie Commerciële Economie bij Thereca mogen voltooien. In het eerste half jaar heb ik door middel van trainingen en een stageperiode bij Thereca mijn certificaat SMA Senior Sales Professional tijdens mijn specialisatie sales mogen behalen. Vervolgens heb ik besloten dat Thereca het bedrijf was waarvoor ik mijn scriptie wilde schrijven. Met mijn scriptie heb ik mij verdiept in de klantloyaliteit en klanttevredenheid van Thereca. Met succes. In juni heb ik mijn opleiding afgerond.

Maar mijn collega’s zijn nog niet van mij af. Deze week ben ik na een heerlijke zomervakantie teruggekomen. Niet als stagiaire, maar als echte collega. Ik mag het team van projectadviseurs gaan versterken en ben tevens verantwoordelijk voor de marketing. Het afgelopen jaar heb ik hier al aan mogen werken. We hebben een goede basis gelegd aan de marketing door o.a. een nieuwe website. Nu krijg ik de kans om dit allemaal verder uit te werken. Naast marketing heb ik tijdens mijn opleiding ook duidelijk gekozen voor de commerciële kant, dit komt in de rol van projectadviseur natuurlijk naar voren. Als projectadviseur moet ik nog veel leren. De komende periode word ik door de adviseurs van Thereca meegenomen in het proces van ontwerp tot realisatie en zullen zij mij de fijne kneepjes van het vak gaan leren.

Ik heb ontzettend veel zin om mijn bijdrage te leveren aan dit mooie bedrijf. De collega’s en de informele sfeer die onderling heerst vind ik één van de mooiste dingen aan Thereca. Zij maken het bedrijf en laten je thuis voelen. Ik ben trots dat ik hier deel van uit mag maken en hier mijn carrière/loopbaan mag beginnen.