Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuws150 jaar ervaring en klaar voor de toekomst

150 jaar ervaring en klaar voor de toekomst

Thereca is een bedrijf dat zijn verleden koestert en de toekomst omarmt. In ons honderdvijftigjarige bestaan hebben we de kansen benut die sociale en economische ontwikkelingen ons bieden. Van een ambachtelijke meubelmaker groeiden we uit tot een meubelfabriek voor de zorgsector en weer later tot een allround projectinrichter met eigen productiefaciliteiten. Al die tijd zijn we een familiebedrijf gebleven dat continuïteit en kwaliteit voorop stelt en voor elk project met gedrevenheid en passie streeft naar het best mogelijke resultaat.

1870, Thereca blikt kort terug naar het verleden.

Thereca is een familie bedrijf met een rijke ervaring, met nu de 5e generatie aan het roer. Iedere generatie heeft een eigen naam aan het bedrijf gegeven; De Kleine Koopman, Jacob Drupsteen, Drupsteen Meubelen, Rob Veen Meubelen en Thereca. Deze ervaring heeft Thereca laten uitgroeien van een ambachtelijke meubelmaker naar een allround projectinrichter met eigen productiefaciliteiten. Dit jaar is het KvK-nummer, waaronder Thereca is ingeschreven, al 150 jaar in de familie. Iets om trots op te zijn!

Benieuwd naar de gehele historie? Lees hier het verhaal.

2020, Thereca is jarig en viert feest.

Wij hechten veel waarde aan de toekomst, vooruit kijken naar de ontwikkelingen van morgen. Denk hierbij aan de visualisatie van jouw leef- of werkomgeving, de presentatietechnieken van de toekomst of de ontwikkeling van nieuwe producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierin een grote rol. Begin 2019 heeft project Hungary plaatsgevonden, waarbij het oude meubilair uit een zorginstelling een nieuw leven heeft gekregen in een psychiatrisch ziekenhuis in Sumech. Een groot succes. In 2020 gaan we deze mensen weer helpen en vindt project Hungary 2.0 plaats.

Maar wat in de toekomst vooral centraal staat is het voortzetten van onze passie; het creëren van jouw inspirerende leef- en/of werkomgeving. 

In 2020 bestaat Thereca 150 jaar en dit willen wij graag met jullie vieren. Natuurlijk vindt iedere tweede vrijdag van de maand onze vrijdagmiddagborrel plaats. Daarnaast staan er feestelijke activiteiten op de planning. Hierover hoor je gedurende het jaar meer!

Wil je op de hoogte blijven van ons feestjaar? Volg ons dan op Instagram, Facebook, Linked-In of houd onze website in de gaten!