Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsMaak kennis met Bart Westerbeek

Maak kennis met Bart Westerbeek

Het team groeit! Thereca heeft weer een nieuwe aanwinst. Met een ruime ervaring van bijna 20 jaar in de projectinrichting komt Bart Westerbeek het team versterken als projectadviseur. Een enthousiast en gedreven persoon die samen met de klant gaat voor het beste resultaat.

‘’Ik begin 2020 fris met nieuwe energie en een nieuwe baan. Ik ben Bart Westerbeek, met ingang van dit jaar projectadviseur bij Thereca. Met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Hoogeveen. In mijn vrije tijd houd ik er van om samen met mijn gezin te genieten van de mooie momenten in het leven. Ik ben graag sportief bezig, voor het trappen van een balletje met mijn zoon ben ik altijd in.

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de projectinrichting. De lange relatie die je opbouwt met de klant vind ik het mooist aan deze branche. Over het gehele proces behoud je het contact en werk je samen met de klant naar het beste resultaat. Ik ben een persoon die doet wat hij zegt en ik houd het doel vast tot dit behaald is en de klant tevreden is met het resultaat.

Ik ken Thereca al een langere tijd. Tijdens mijn werk bij mijn eerdere werkgever ben ik al vaker in contact geweest met het bedrijf voor samenwerkingen tijdens projecten. Wat ik zo mooi vind aan Thereca is het totaalplaatje wat geboden wordt. Er is een complete studio aanwezig, waardoor je snel en gemakkelijk met behulp van visuals het eindresultaat kan laten zien. Alles wordt hierin samengevoegd.

Dit jaar wil ik voornamelijk nieuwe contacten leggen. Ik wil dat mensen mij weten te vinden wanneer zij met een interieurvraagstuk kampen. Ik hoop dat ik voor deze contacten vervolgens mooie projecten mag realiseren.’’