Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsIt’s your Tim!
De Tim stoel is een stoel die naar wens te stylen is. In jouw kleuren of huisstijl. Jij kiest.

It’s your Tim!

Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen bij Thereca, via social media, in een project of bij de Rabobank Circulair Challenge. De Tim stoel. Een stoel die door zijn diversiteit in kleur en de stijlvolle uitstraling uitermate geschikt is voor scholen, kantoren, zorginstellingen en overige soorten werk- en leefomgevingen.

De Tim stoel behoort tot de ‘’Art of Comfort collectie’’ van Thereca en kenmerkt zich door zijn organische vormen en het elegante design. De stoel is al enige tijd verkrijgbaar bij Thereca en haar dealers. Maar er zijn meer mogelijkheden bij gekomen. De stoel is doorontwikkeld, niet alleen in het zitcomfort, maar ook qua uiterlijk. Het frame is in diverse kleuren uit te voeren, tevens is er naast de bakelieten armleggers ook keuze uit twee soorten houten armleggers. Daarnaast is de stoel ook nog eens voor 100% geproduceerd in Nederland en circulair inzetbaar!

Dit betekent dat het uiterlijk van de Tim stoel aan alle ruimtes is aan te passen en naar wens te stylen is! De Tim is een geschikte stoel voor in jouw werkomgeving of met de ergonomische armleggers ook zeer geschikt voor gebruik in een zorgomgeving. In de kleuren van jouw huisstijl of in een gek kleurtje, jij bepaald. Kies de kleur van het frame. Kies de gewenste stoffering en kies de juiste armleggers. Creëer jouw Tim!

Zie jij de Tim wel zitten? Of ben je benieuwd wat Thereca verder voor jouw kan betekenen? Wij helpen je graag verder. Neem contact op via de contactpagina voor een afspraak met een van onze projectadviseurs of kom langs voor een kopje koffie in onze showroom in Hattemerbroek.

Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram, Facebook, Linked-In of houd onze website in de gaten!