Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsProject Hungary is onderweg!

Project Hungary is onderweg!

Als projectinrichter worden wij natuurlijk blij van het opleveren van mooie projecten. Onze klanten ook, maar hoe mooi is het wanneer je andere mensen hier ook blij mee kan maken. Dat is Project Hungary. Met veel enthousiasme kunnen wij bekend maken dat Project Hungary 2.0 onderweg is!

Wanneer een inspirerende leef- en/of werkomgeving realiteit wordt voor onze klant, wordt vaak het oude meubilair ingewisseld voor het nieuwe Thereca meubilair. Dat is natuurlijk een fantastische stap en upgrade voor die omgeving, maar wat gebeurt er dan met het oude meubilair? Wanneer de klant hier geen plek meer voor heeft, komt deze vraag naar boven.

Zorgorganisatie Norschoten kampte vorig jaar met de vraag wat ze met het oude meubilair konden doen. Norschoten, Thereca en een groep vrijwilligers hebben dit meubilair een nieuw leven kunnen geven door het elders te gebruiken. Een psychiatrisch ziekenhuis in Sumeg (Hongarije) werd hiervoor geselecteerd.

Project Hungary 2.0

Het enthousiasme en de dankbaarheid van de medewerkers en de cliënten in het ziekenhuis gaf Thereca zo’n goed en warm gevoel, dat Thereca heeft toegezegd in de toekomst meer voor deze mensen te willen doen. Zo gezegd, zo gedaan. Thereca maakt zich klaar voor de tweede editie van dit mooie project. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Voor de eerste editie van project Hungary is het oude meubilair van zorgorganisatie Norschoten ingezet. Inmiddels zijn er verschillende organisaties die meubilair beschikbaar hebben gesteld aan dit goede doel. In het magazijn staan inmiddels al meer dan 150 stoelen en divers ander meubilair klaar voor transport naar Hongarije. Aan het einde van deze maand rijdt de vrachtwagen van Verhoek Europe richting Sumeg in Hongarije. Verhoek Europe verzorgt dit transport geheel belangeloos. Zij leveren het meubilair af bij het psychiatrisch ziekenhuis waar tijdens het vorige project ook is geleverd. Er zijn nog genoeg ruimtes in dit ziekenhuis waar een verbetering betreft meubilair mogelijk is.

Zonder hulp van de verschillende partijen en vrijwilligers kunnen wij dit project niet realiseren. Samen maak je het mogelijk!

Wil je dit project volgen? Houd de website in de gaten of volg ons op Facebook, Instagram of Linkedin.

Lees hier meer over de eerste editie van Project Hungary of bekijk het filmpje: