Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsCorona update Thereca

Corona update Thereca

Thereca blijft beschikbaar voor al uw interieurvragen

Ook Thereca heeft maatregelen genomen om de veiligheid van onze relaties en medewerkers te waarborgen. We blijven beschikbaar voor al uw interieurvragen en de lopende- en nieuwe projecten. Op kantoor is er een minimale bezetting, de rest van de medewerkers werken thuis. Wij proberen u te blijven bedienen zoals u dat van ons gewend bent, maar dan wel conform de adviezen van het RIVM. In overleg met onze klanten vinden we een passende manier om samen te blijven werken.

We proberen onze telefonische bereikbaarheid zo hoog mogelijk te houden, tevens zijn we ook goed per email bereikbaar. Contact met uw projectadviseur of interieurontwerper is ook mogelijk via videoconference. Voor bezoek aan ons kantoor/showroom maken wij graag eerst een afspraak in verband met de minimale bezetting. Graag verzoeken wij u te houden aan de adviezen van het RIVM.