Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuws‘’Vakmanschap, design en een gepersonaliseerd ontwerp’’
Gefineerde tafel met ontwerp

‘’Vakmanschap, design en een gepersonaliseerd ontwerp’’

We bedenken, ontwikkelen en produceren. Deze gefineerde tafel is een goed voorbeeld van vakmanschap op het hoogste niveau. Bedacht en gecreëerd door de mensen van Thereca. Het design is naar eigen ontwerp aan te passen, waardoor de tafel dè eyecatcher in jouw ruimte wordt.

De tafel kan met verschillende soorten fineer worden uitgevoerd. Zo kan je bijvoorbeeld de combinatie maken van eiken fineer met ingelegd notenhout. Dit kunstwerk krijgt een finish van 2 lagen matte lak ter bescherming en afwerking. Het vakmanschap van de houtbewerkers brengt een verfijnd design als resultaat.

Met deze verfijnde techniek is het mogelijk jouw huisstijl terug te laten komen in het meubilair. Denk hierbij aan een bedrijfsnaam, logo of een teken van jouw dienst of product. Perfect voor een unieke vergadertafel of een bureau. Naast het voorbeeld in de showroom van Thereca, zijn er al meerdere tafels voor bedrijven op maat gemaakt, zo ook voor Schreuder, Bunzl en Roscom.

Schreuder

Voor het kantoor van de directie van Schreuder is een uniek en gepersonaliseerd ontwerp gemaakt. Bij Schreuder is de vergadertafel en het bureau op deze speciale wijze gefineerd. Dit bureau en deze design tafel hebben een blad van eiken fineer met het merkteken van Schreuder, ingelegd met wengé fineer. De ombouw van de roldeurkastjes is gemaakt van hetzelfde eiken fineer als op de tafels, dit maakt het meubilair tot één geheel.
Lees hier meer over het project van Schreuder.

Gefineerde tafel met ontwerp

Bunzl

De Experience room is hét visitekaartje van Bunzl Arnhem. In deze bijzondere ruimte presenteert het bedrijf zichzelf op spectaculaire wijze, zie bijvoorbeeld de presentatie zuilen met ingefreesd logo en ledverlichting. Als je binnen komt dan valt de aandacht direct op de bijzondere vergadertafel. In de eiken fineer tafel is ‘BUNZL’ ingelegd met noten fineer. Een mooie uitstraling voor deze unieke ruimte.
Lees hier meer over het project van Bunzl.