Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsNIEUW: Max & Maxime
Zorgstoelen Max en Maxime

NIEUW: Max & Maxime

Misschien heb je al kennis gemaakt of heb je ze al voorbij zien komen. De nieuwe stoelen in de Thereca familie; de Max en . Een klassiek model met een retro uitstraling, die helemaal geschikt is gemaakt voor gebruik als zorgstoel.

Wat maakt de Max en Maxime een goede stoel?

De afgeronde vormen en de gesingelde zitting geven de stoel een goed zitcomfort. De toepassing van de gesingelde zitting maakt het mogelijk langere tijd comfortabel in de stoel te zitten. De ergonomische armleggers geven vervolgens de juiste steun en grip bij het zitten en opstaan. Dit geeft de gebruiker een veilig en zeker gevoel. Tevens is deze krachtige stoel minder zwaar dan de gebruikelijke zorgstoel.

De stoelen hebben een beukenhouten frame met een gestoffeerde rug en zitting. De multibusverbinding zorgt dat alle onderdelen stevig aan elkaar blijven zitten en dit op een later moment nog extra aan te draaien is. Natuurlijk zijn de stoelen naar wens te stofferen en te beitsen om de stoel aan elke sfeer toe te kunnen voegen.

Zorgstoelen Max en Maxime
Zorgstoelen Max en Maxime

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.