Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsKen jij hem al, onze Tom?
tom stoel

Ken jij hem al, onze Tom?

Je kent natuurlijk onze Tim uit de ‘’Art of Comfort collectie’’ van Thereca. Geïnspireerd door het succes van Tim is uit de koker van onze ontwerpstudio een nieuwe stoel ontstaan. We hebben het hier over onze Tom stoel. Tom is het nieuwste broertje van onze welbekende Tim. Beide stoelen hebben een eigen karakter waarmee je ze duidelijk van elkaar kan onderscheiden. Tom is ten opzichte van Tim geëvolueerd met het oog op zwaar gebruik, daarmee is deze stoel geschikt gemaakt voor verschillende doelgroepen.

IMG_5878
Ontwerpproces

Tijdens het ontwerpen van de Tom stoel van Thereca keek men naar design, functionaliteit en comfort. Door deze drie elementen te optimaliseren is de Tom ontstaan. De ronde vormen in het frame, de rug en zitting van de Tom stoel zorgen voor positieve associaties. De harde lijnen in een kamer worden doorbroken en daardoor creëert de Tom rust in elke ruimte waar hij voorkomt. De gesingelde en gestoffeerde zachte zitting geven de stoel een goed zitcomfort. Door het gebruik van ergonomische armleggers wordt de juiste zithouding gemotiveerd, waardoor schouders en armen ontspannen kunnen blijven.

IMG_5876
Eigenschappen

Het is handig dat de Tom stoel stapelbaar is, daardoor is hij gemakkelijk op te bergen of in meerdere aantallen te verplaatsen. Het stevige stalen frame vormt de basis van de Tom stoel. De rug is aan dit stevige frame bevestigd met een onzichtbare rugverbinding, wat zorgt voor een strakke afwerking. Je kan kiezen voor verschillende stofferingen van de rug en zitting, tevens is het frame in diverse kleuren uit te voeren. Naast de bakelieten armleggers heb je keus uit twee soorten houten armleggers. Daardoor is het mogelijk om jouw unieke Tom naadloos aan te laten sluiten binnen elke werk- en leefomgeving.

IMG_5879
Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Thereca, daar besteden wij graag extra aandacht aan. Met het oog op duurzaamheid is het mogelijk om de Tom een tweede leven of een andere uitstraling te geven door zijn demontabele rug en zitting. Door deze eigenschappen weet Tom zich te onderscheiden als duurzaam zorgmeubilair voor zwaar gebruik. Een stoel die door zijn diversiteit in kleur en trendy uitstraling uitermate geschikt is voor scholen, kantoren, zorginstellingen en overige soorten werk- en leefomgevingen.

Ben je benieuwd of de Tom stoel ook zo goed in jouw interieur past? Kom dan de Tom en ons andere meubilair uitproberen in onze showroom. Maak een afspraak met een van onze projectadviseurs. Zij nemen je graag mee op reis in de collectie van Thereca en zoeken samen met jou naar een passend interieuradvies op maat. Onze jarenlange ervaring als projectinrichter garandeert een antwoord op al jouw interieurvraagstukken.

Bekijk ook:

Projectadviseur Jacco Strieker

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!