Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsWord jij onze nieuwe collega?
Vacatures Thereca

Word jij onze nieuwe collega?

VACATURES: Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het creëren van inspirerende leef- en werkomgevingen? En heb jij affiniteit met meubilair? Dan zijn wij opzoek naar jou! Thereca heeft op dit moment verschillende vacatures open staan. Neem snel een kijkje en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Projectadviseur Thereca

Projectadviseur

Ben jij een gedreven en enthousiast persoon en houd je wel van een uitdaging? Wil jij werken in een succesvol en hard groeiend bedrijf? Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met ervaring in de sales met liefst affiniteit voor interieur- en projectinrichting. In de rol van projectadviseur draait het om het opbouwen van een goede relatie met onze klanten die met een interieurvraagstuk kampen. De uitwerking van het vraagstuk pak je op samen met een collega van de studio, binnendienst en een projectleider.

Backoffice / Orderverwerking

Ben jij een echte aanpakker en kan jij secuur werken? Dan is deze functie iets voor jou! De backoffice bij Thereca komt in beeld na akkoord op de offerte van onze klanten. De backoffice medewerker pakt deze order op, verwerkt hem en communiceert met onze productielijn en/of besteld producten bij onze leveranciers. Daarnaast heb je contact met de klant over het bevestigen van de orders en de verwachte leverdatum.

Logistiek medewerker
Interieurontwerper Thereca

Interieurontwerper 

Ben jij een ervaren interieurontwerper en houd jij van het creëren van inspirerende leef- en werkomgevingen? Dan zoeken wij jou! Je werkt samen in een leuk team en hebt een mooie studio tot je beschikking. Samen met de projectadviseur kijk je hoe je het interieurvraagstuk van de klant het beste kan beantwoorden. Daarnaast ben je in staat jouw concept te vertalen naar een ontwerp en met passie te presenteren aan de opdrachtgevers.

Zit hier iets voor jou bij of ken jij iemand die bij ons team past? Reageer dan snel!

We ontmoeten je graag!

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

HR medewerkerLindsey Bultena

HR / Operationeel manager