Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsOnze nieuwe terrascollectie

Onze nieuwe terrascollectie

In Maart breekt na een winterperiode de lente weer aan. Dat betekent voor iedereen weer de opkomst van de lentekriebels. De natuur om ons heen start weer op. Wilde dieren keren weer terug in onze natuur waar bloemen en heidevelden beginnen te bloeien. Het grauwe weer van de winter vertrekt en maakt plaats voor vrolijkheid en vitamine D. Lentekriebels motiveren ons, we willen weer naar buiten en willen actie ondernemen. We ontsnappen na lange tijd uit onze quarantainebubbel. Alles om ons heen begint aan een nieuwe start, zo ook het terrasseizoen.

Thereca heeft de terrascollectie van 2022 met zorg samengesteld. Met oog voor de gebruiker, comfort en duurzaamheid. We zijn te gast in nieuwe omgevingen, soms om even te wachten, soms om elkaar na lange tijd te ontmoeten, te ontspannen en te genieten van al het moois om ons heen. Wij creëren inspirerende leef- en werkomgevingen. Een inspirerende indruk, een herinnering aan een bezoek of verblijf, dat blijft je bij. De juiste keuze van het terrasmeubilair speelt een essentiële rol bij het welzijn en beleving van elke gebruiker. Met de juiste keuzes kan het terras omgetoverd worden tot een fijne omgeving waar ieder zich thuis voelt. De mogelijkheden hiervoor zijn binnen handbereik bij Thereca.

Duurzame materialen

Onze terrascollectie van 2022 is weer uitgebreid en vernieuwd. Wij bieden een verscheidenheid aan opties voor het terras en hebben daarin bewuste keuzes gemaakt. In onze materiaalkeuzes houden wij rekening met het milieu en speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dat zie je bijvoorbeeld terug bij de veelzijdige Isac Serie, dat is gemaakt van polypropyleen, dit is een duurzame materiaalsoort dat je vaker terug ziet in onze collectie. Daarnaast hebben wij verschillende terrasstoelen van UV-bestendig vlechtwerk of draadwerk, waardoor ze beter beschermd zijn tegen zonlicht. Ook de keuzes voor teakhout of aluminium vergroten het duurzame draagvlak van onze collectie.

Teakhout

Neem bijvoorbeeld onze teakhouten collectie tafels en stoelen. Teakhout komt uit duurzaam beheerde bossen en gaat jarenlang mee, dat komt omdat teakhout van nature veel olie en vet bevat. Daardoor kan het hout niet rotten en droogt teakhout niet uit. Met teakhout creëer je een warme uitstraling op het terras.

Aluminium

Bijna alle producten uit onze collectie hebben een aluminium gepoedercoat frame. Dat is een erg sterk maar licht materiaal, duurzaam en makkelijk in onderhoud; ideaal voor buiten. Aluminium kan veelzijdig worden gebruikt en daarmee past het in elke omgeving. Het materiaal is weerbestendig en is door het gewicht ook makkelijk te verplaatsen. Onderhoud is nauwelijks nodig, een sopje doet al wonderen. Veel onderstellen worden gemaakt van aluminium omdat het een sterk materiaal is. Het universele karakter van aluminium geeft je veel opties.

Tuintafel_Ties

Polypropyleen

Polypropyleen is de meest milieuvriendelijke kunststof. Polypropyleen wordt gemaakt uit het monomeer propeen. Bij het omzetten hiervan komen er geen vervuilende of giftige stoffen vrij. Zelfs bij het recyclen van producten die bestaan uit het materiaal polypropyleen ontstaan er in de verbrandingsoven wederom GEEN giftige gassen. Daarom wordt polypropyleen ook wel bestempeld als een milieubewuste keuze en het is daarmee ook erg onderhoudsarm.

pedrali serie sfeer
Bekijk onze collectie in onze vernieuwde terrascatalogus en laat je inspireren.
Samen zoeken we naar manieren om jouw  inspirerende leef- en werkomgeving voor de lente te vernieuwen.
Onze projectadviseurs staan voor je klaar en zetten je graag in het zonnetje!

 

Bekijk en download hieronder de catalogus van 2022.