Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsWord jij onze nieuwe collega?
Vacatures Thereca

Word jij onze nieuwe collega?

VACATURES: Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het creëren van inspirerende leef- en werkomgevingen? En heb jij affiniteit met meubilair? Dan zijn wij opzoek naar jou! Thereca heeft op dit moment verschillende vacatures open staan. Neem snel een kijkje en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Logistiek medewerker

Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker maak je deel uit van de afdeling Expeditie & Logistiek. Samen met de andere collega’s ben je verantwoordelijk voor het hele logistieke proces zoals de opslag van goederen, het beheer van de voorraad en plaatsen en monteren van de goederen bij onze opdrachtgevers. Onze collega’s gaan het hele land door en zijn het visitekaartje van Thereca. De tevredenheid van de klant staat bij hen centraal, zij voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat van een project.

Projectadviseur regio Brabant

Ben jij een gedreven en enthousiast persoon en houd je wel van een uitdaging? Wil jij werken in een succesvol en hard groeiend bedrijf? Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met ervaring in de sales met liefst affiniteit voor interieur- en projectinrichting. In de rol van projectadviseur draait het om het opbouwen van een goede relatie met onze klanten die met een interieurvraagstuk kampen. De uitwerking van het vraagstuk pak je op samen met een collega van de studio, binnendienst en een projectleider.

Projectadviseur Thereca
Interieurontwerper Thereca

Marketing Stagiair

Wij bieden een stageplaats voor iemand die graag met ons mee denkt en helpt bij de uitvoering van on- en offline creatieve content. Je maakt onderdeel uit van inspirerende en leerzame projecten om het merk Thereca nog beter op de kaart te zetten bij onze klanten. Onze collega’s gaan het hele land door en hebben onze hulp nodig om meer klanten te bereiken.

Zit hier iets voor jou bij of ken jij iemand die bij ons team past? Reageer dan snel!

We ontmoeten je graag!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld!
Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!