Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsSwitchfolie: van transparant naar matglas.. en terug
Switchfolie melkglas

Switchfolie: van transparant naar matglas.. en terug

Ruimtes en kantoren met glazen wanden geven een mooie open en toegankelijke uitstraling aan jou organisatie. Wij zijn er dol op! Echter is het niet altijd prettig en gewenst. Passerende collega’s en drukte op de gang of werkvloer. Het zijn veel voorkomende situaties die kunnen leiden tot concentratieverlies tijdens werk en vergaderingen. Switchfolie biedt openheid wanneer het kan en privacy wanneer nodig. De uitkomst voor jouw werkomgeving.

Hoe gaat Switchfolie in zijn werk?

Switchfolie zorgt ervoor dat jij met één klik op de knop jouw privacy bepaalt voor jouw kantoorruimte, vergaderruimte, studio, spreekzaal enzovoort. Het is een zelfklevende folie die je van transparant glas naar matglas en terug kan zetten. Dit is mogelijk door zelf te schakelen met de standaard meegeleverde afstandsbediening of met een aan te leggen vaste schakelaar. Het melkglasfolie kan schakelen tussen mat en transparant door middel van laagspanning. Bij een transparante doorkijk staat de spanning er op en voor volledige privacy (melkglas) haal je de spanning er af.

Switchfolie

Voordelen van Switchfolie

Het gebruik van Switchfolie op glaswanden kent meerdere voordelen:

Bepaal je eigen werkomgeving met 1 druk op de knop;
Lange levensduur;
Op elk type glas toepasbaar;
Hoogstaande kwaliteit;
Zelfklevend glasfolie;
Bijna op iedere vorm toepasbaar;
Naadloos tot maximaal 180 x 500 cm;
Zeer hoge transparantie.

Benieuwd wat Switchfolie voor jouw ruimte kan betekenen?

We adviseren je graag voor de beste oplossing voor jouw ruimte. Switchfolie is toe te passen binnen verschillende situaties met meerdere mogelijkheden. Wil je het zelf beleven? Je bent van harte welkom in onze showroom en we laten het je graag zien.

Bron artikel: Switchfoil

Arjon zwart wit

Wil je meer weten over het creëren van een fijne werkomgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!