Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Impressie van de Thereca Inspiratiebox met losse kaarten.

De Thereca Inspiratiebox

Tijd om het interieur aan te pakken, alleen je weet niet goed wat voor uitstraling dit moet krijgen? De Thereca Inspiratiebox helpt je bij het vinden van inspiratie voor jouw interieurvraagstuk. De box is voorzien van inspiratiekaarten met verschillende stijlen, kleuren, thema’s en materialen voor het creëren van een inspiratiebord.

Stijlen & thema’s

Scandinavisch, minimalistisch of toch landelijk? Wat past bij jouw organisatie en waar worden jullie als medewerkers of bewoners blij van? Dit is voor veel organisaties een uitdaging en daarom zijn verschillende stijlen en thema’s verwerkt in de Inspiratiebox. Hiermee kan je vergelijken, afstrepen en keuzes maken. Wanneer je verschillende ruimtes hebt die ingericht moeten worden, kan je aan de hand van deze box elke ruimte een stijl geven. Zo heb je in één blik een duidelijk overzicht van welke stijl jij voor ogen hebt.

Inspiratie interieur
Interieur inspiratie

Kleuren

Kleuren brengen het interieur van jouw organisatie tot leven. Daarom is het belangrijk om te bedenken welke kleuren bij jouw organisatie passen en waar jij en jouw medewerkers en/of bewoners een goed gevoel bij krijgen. Bij het bepalen van kleurgebruik kijken veel mensen vaak eerst naar een kleur voor op de wanden. Alleen kleurgebruik zit hem in elk aspect van het interieur. De Inspiratiebox van Thereca zit vol met allerlei soorten kleuren, in verschillende interieurstijlen, materialen en onderdelen.

Materialen

Materialen dragen bij aan een bepaalde uitstraling in het interieur, maar kunnen ook bijdragen aan het comfort, functionaliteiten en praktische zaken. Zo is wol zacht en geeft het een warme uitstraling en zorgt staal voor een industriële en moderne look. Elk van deze materialen hebben praktische en minder praktische eigenschappen. Het is dus van belang na te denken of de keuze voor bepaalde materialen ook bij de gebruiker past en functioneel is binnen jouw omgeving. In de Inspiratiebox van Thereca zijn veel soorten materialen afgebeeld, los of verwerkt in verschillende interieurstijlen.

Interieur inspiratie met afbeeldingen
Maak je moodboard met de Thereca inspiratiebox.

Inspiratiebord

Door de kaartjes bij elkaar te leggen die jou of de organisatie aanspreken, krijg je meer inzicht in de vertaling van jullie voorkeuren. Zo breng je samen het gesprek op gang over welke richting je op wilt met het interieur van jouw organisatie. Heb je de meest inspirerende kaarten bij elkaar gelegd? Wij zijn benieuwd! Maak een foto van jouw inspiratiebord en stuur deze naar jouw projectadviseur.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!