Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Airtex op een muur bij Marente Wijckerslooth in Oegstgeest.

Airtex fotobehang

Is Airtex fotobehang iets voor jouw interieur? Als organisatie of instelling is het belangrijk om sfeervol, uniek en inspirerend te zijn. Wanneer bezoekers of bewoners door jouw pand lopen, wil je dat zij zich snel op hun gemak voelen en een positieve sfeer ervaren. Airtex fotobehang leent zich hier goed voor. Airtex is een naadloos fotobehang dat gedrukt kan worden in oneindig veel foto’s en prints. Het behang is strak te plakken op verschillende ondergronden en qua formaat aan te passen aan jouw muur. Afhankelijk van de gekozen print of afbeelding kan je de sfeer van een ruimte veranderen en zorgen voor een onmiddellijke upgrade van de muren.

Wat is Airtex fotobehang?

Airtex is een naadloos fotobehang. Het sterke behang bestaat uit een doek gemaakt van polyester met een PVC coating. Dit doek is heel stevig en UV bestendig, wat verkleuring voorkomt. Op Airtex fotobehang kan elke print of foto gedrukt worden door de structuur van het doek. Hierdoor creëer je een uniek behang met een door jou gekozen sfeer en impact. Daarbij kan het fotobehang op bijna alle wanden gemonteerd worden binnen jouw organisatie of instelling.

Airtex op de muur bij het hoofdkantoor van Jan Bakker in Hattemerbroek.
Gangen zorginstelling

Hoe gaat Airtex in zijn werk?

Wanneer je voor een Airtex fotobehang hebt gekozen, is het belangrijk om te bepalen welke foto of print erop gedrukt mag worden. Welke sfeer wil je creëren en wat past bij jouw organisatie of instelling? Wanneer de bedrukking is gekozen voor het fotobehang, is het noodzakelijk om de precieze afmetingen en structuur van de wand op te nemen samen met je projectadviseur. Vervolgens plaatsen onze monteurs, door middel van professionele technieken, het unieke Airtex fotobehang naadloos op de gekozen wand of wanden.

Waarom fotobehang voor jouw organisatie of instelling?

Een van de grootste voordelen van fotobehang is de diversiteit aan ontwerpen die beschikbaar zijn. Of je nu een natuurliefhebber bent, een stukje van je bedrijf wilt laten zien of houdt van geometrische patronen, er is altijd wel iets te vinden dat past bij jouw organisatie. Fotobehang kan gebruikt worden om een statement te maken in een kamer of om subtielere accenten toe te voegen.

Het behang hoeft niet alleen een decoratief element te zijn in het interieur. Het kan ook functioneel gebruikt worden. Airtex kan helpen om bepaalde kenmerken of thema’s in een ruimte te benadrukken. Bovendien kan fotobehang een bepaalde sfeer creëren in de ruimte. Wanneer een prikkelarme omgeving gewenst is kan je denken aan ontspannende en rustgevende sfeer met een afbeelding van een serene natuurlijke omgeving. Of een dynamische en energieke sfeer op kantoor met een opvallend stedelijk landschap.

Hieronder vatten we de vele voordelen nog even voor je samen:

De voordelen van Airtex fotobehang:

   Naadloos;

   Keuze uit elke print of foto;

   Beschikbaar voor veel soorten wanden;

   Beschikbaar in veel afmetingen;

   Uniek;

Lange levensduur door de hoge kwaliteit:

   UV-bestendig wat verkleuring voorkomt;

   Eenvoudig schoon te houden;

   Gecertificeerd brandvertragend;

   Geeft geen kreukels of krassen;

   Makkelijk te verwijderen;

   Duurzaam

Fotobehang op locatie 

Lisidunahof is een zorglocatie voor bewoners met dementie. Deze locatie heeft een groot gangengebied in een acht-vorm met voornamelijk witte wanden. Hierdoor verdwaalden bewoners snel omdat er weinig tot geen herkenningspunten aanwezig waren. Daarom hebben medewerkers van de organisatie onze hulp ingeschakeld en hebben wij elke wand een ander thema gegeven door middel van fotobehang. Het overkoepelende thema is natuur; een bos, heide of bloemen in de bloei. Hiervoor is gekozen omdat natuur rust uitstraalt en de kleur groen positieve prikkels geeft. Lisidunahof heeft een aantal gemetselde wanden. Op die plaatsen is voor “Wallgrip” fotobehang gekozen zodat het behang op alle ondergronden toegepast kon worden.

Benieuwd naar wat Airtex voor jouw organisatie kan betekenen?

Kortom, Airtex fotobehang is een effectief en veelzijdig product om het interieur van jouw organisatie te transformeren. Het is mogelijk de identiteit en stijl van jouw organisatie tot uiting te brengen en een sfeer te creëren die gewenst is. We adviseren je graag voor de beste optie voor jouw organisatie of instelling. Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Projectadviseur Peter

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!