Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Terrascatalogus 2023

Terrascatalogus 2023

De zon begint vaker te schijnen en het is weer tijd om naar buiten te gaan. Comfortabel terrasmeubilair maakt het uitnodigend om een frisse neus te halen. Of dat nu in jouw werk- óf leefomgeving is, lekker naar buiten gaan is goed voor de mens. We hebben weer een mooie selectie tuinmeubelen gemaakt voor het buitenseizoen van 2023.

Vitamine D

Wat is er nu beter dan op een zonnige dag buiten te genieten van de warme zonnestralen en tegelijkertijd wat vitamine D op te doen? Onze terrascollectie voor 2023 biedt een breed scala aan stijlvolle en duurzame meubels voor het nieuwe seizoen. Van comfortabele teak houten stoelen en ergonomische kunststof terrasstoelen tot robuuste houten- en aluminium tafels, we hebben alles wat nodig is om een buitenruimte te creëren waar bewoners of werknemers zich op hun gemak voelen.

Een terras in schaduw van de zon met een parasol.
Sfeerbeeld van terras met Fiorellina PFA.

Het is een feestje om buiten te zijn

Wanneer je het terras hebt voorzien van comfortabel terrasmeubilair kan je beginnen met de rest van de aankleding. Naar buiten gaan wordt aantrekkelijker als jouw terras er gezellig en onderhouden bij staat. Met wat leuke decoraties zoals bloemen, kussens en lichtjes kan je het terras omtoveren tot een knusse en uitnodigende plek waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Denk ook aan het creëren van voldoende schaduwplekken voor de warme zomerdagen. Planten en bloemen zijn hoogstwaarschijnlijk al aanwezig in de omgeving van jouw terras, maar voeg ze ook toe op het terras. Zij voegen namelijk veel leven en kleur toe aan het terras.

De Thereca terrascatalogus

Kunnen we jouw organisatie helpen bij het vinden van het juiste terrasmeubilair? Download nu de terrascatalogus voor een volledige weergave van onze collectie! Of neem gerust contact op als je vragen hebt. We helpen je graag.

[dflip id="21262" ][/dflip]
Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!