Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Hoofdfoto mees tafel

Nieuw: Dit is Mees

De Mees is onze nieuwe rolstoelvriendelijke tafel die zich kenmerkt aan zijn ronde elementen. De poten, het blad en de afwerkingen van het blad zijn rond en dat brengt veel voordelen met zich mee. Als eerst is de kans op pijnlijk stoten tegen de Mees tafel kleiner, doordat hij geen puntige hoeken heeft. De gebruiksvriendelijkheid van de tafel wordt ook vergroot door de ronde afwerking van de tafel waardoor je je niet kan bezeren tijdens het optillen of aanschuiven.

Ronde vormen in je ruimte

Naast dat de tafel zeer toegankelijk is, geven de ronde vormen ook een vernieuwende uitstraling aan je interieur. De Mees voegt een gevoel van vriendelijkheid en zachtheid toe aan je ruimte. Ronde vormen bij een tafel zorgen voor het doorbreken van de strakke patronen en laten een ruimte ruimer lijken. Daarnaast geeft het je interieur een organische uitstraling doordat de ronde vormen je doen denken aan de rondingen van bijvoorbeeld bloemen en bomen. Al deze elementen maken deze tafel toepasbaar in elk interieur en laten zien dat de tafel veel voordelen biedt voor iedere sector.

De specificaties van de Mees tafel

  • De tafel is rolstoelvriendelijk;
  • De poten van de tafel kunnen in RAL gepoedercoat worden;
  • De tafel is beschikbaar met een vierkant of rond blad;
  • De tafel is beschikbaar in veel soorten afmetingen;
  • De tafel heeft standaard een multiplex/HPL blad van 24mm dik;
  • Als optie kan gekozen worden voor een blad van 36mm, daarmee wordt de totale hoogte 76 cm;
  • De poten van de tafel zijn gemaakt van metaal en zijn leverbaar in alle RAL kleuren;
  • De tafel is standaard in 10 kleuren te verkrijgen.

Bekijk ook:

Thereca_personeel_Peter_750x750

Heb jij vragen over onze tafel Mees?
Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!