Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsiF Design Award 2023: De Tabs Credenza

iF Design Award 2023: De Tabs Credenza

De Tabs Credenza heeft de iF Product Design Award 2023 gewonnen in de categorie Office! Een van de meest respectabele designprijzen ter wereld. Dit stijlvolle opbergmeubel van Voortman en ontworpen door Hans Verboom heeft de prijs verdiend. Door het kunstig gevouwen plaatstaal, zorgvuldige detaillering en afgeronde hoeken heeft het meubel een retro-achtig karakter met een verrassend moderne uitstraling.

De Tabs Credenza is een serie kasten in de collectie van Thereca die zowel op kantoor als in woningen passen.

Een stijlvol meubel

De Tabs Credenza heeft om meer redenen het award gewonnen. Zijn veelzijdigheid in maten en  specificaties in laden, deuren en planken maken dat het een zeer veelzijdig meubel is. Daarbij is er ook veel variatie mogelijk in gebruik, functionaliteit en kleuren, waardoor het meubel in elke omgeving en in veel interieurstijlen past. De kastenserie is ontwikkeld op basis van circulaire uitgangspunten met herbruikbare grondstoffen en duurzame productie als basis.

Tabs Credenza bij DER KREIS en Roscom

DER KREIS is de Europese inkoop- en marketingorganisatie in keukens en sanitair. Voor hun kantoor hebben wij de aangeleverde gewenste sfeer van DER KREIS vertaald in een volledig interieurplan. In dit interieurplan kwam ook de Tabs Credenza, in combinatie met de Tabs tafel, naar voren om de vergaderruimtes te voorzien van stijlvolle kantoormeubelen die opbergruimte bieden en daarmee meer ruimte in de kamers creëren. De zwarte kleur en houten look zorgen ervoor dat kasten een moderne uitstraling krijgen, bijdragen aan een harmonieuze ambiance en passen bij het geheel van het kantoor.

Roscom is een promotiebedrijf uit Zwolle. Voor de uitbreiding van het pand in Zwolle mocht Thereca mee denken in de realisatie hier van. Ook in hun kantoorruimtes zijn de Tabs Credenza kasten geplaatst in combinatie met de Tabs tafel.

Bekijk ook:

Teun

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!