Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsSfeerhaarden

Sfeerhaarden

Het wordt koud, donker en de feestdagen komen eraan en dan wil je extra gezelligheid in je interieur toevoegen. Bijvoorbeeld door kaarsjes, decoratie, dekens of misschien wel een met een haardje. Wanneer je zelf geen openhaard hebt en wanneer echt vuur geen optie is, kan je kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Elektrische sfeerhaarden zijn de afgelopen jaren erg populair geworden vanwege hun milieuvriendelijke eigenschappen en het gemak.

Voor elk interieur

Een sfeerhaard werkt op elektriciteit, waardoor geen gasaansluiting nodig is en ze geschikt zijn voor elke ruimte. Ze creëren een realistisch beeld door middel van ledverlichting en een nevel van water die de illusie van rook creëert. Het aansluiten van een elektrische haard is eenvoudig; deze werkt via een plug-and-play principe met een stopcontact. De voordelen van een elektrische sfeerhaard zijn onder andere praktisch in onderhoud, installatie en niet te vergeten de veiligheid door de afwezigheid van echte vlammen en warmte. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele haarden en door de gemakkelijke installatie geschikt voor verschillende ruimtes. Wat je interieurstijl ook is, een sfeerhaard kan een warme en sfeervolle aanvulling zijn.  Of je nu een voorkeur hebt voor modern, landelijk, of kleurrijk, er is altijd een sfeerhaard die bij jouw stijl past.

Bekijk ook:

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!