Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Blog

HomeLaatste nieuwsNeem een kijkje in onze showroom
Showroom hoofdfoto

Neem een kijkje in onze showroom

Neem een kijkje in onze showroom! Aanschouw de vele soorten stijlen en meubels voor de zorg, kantoor en hospitality en word geïnspireerd. Daarbij krijg je een beeld van ons kantoor en het gezellige Therecafé. De showroom in het echt zien? Onze projectadviseurs willen je graag rondleiden door ons inspirerende pand. Of je nu op zoek bent naar zorgoplossingen, kantoorinrichting of hospitality meubilair, wij zijn er om je advies te geven. 

Bekijk het ruime aanbod van hoogwaardig zorgmeubilair. Ontdek een veelzijdige selectie stijlen en meubels die specifiek zijn ontworpen voor de zorgsector. Of je nu op zoek bent naar functionele zorgoplossingen, comfortabel en duurzaam zorgmeubilair, wij bieden een uitgebreid assortiment om aan diverse behoeften te voldoen. Terwijl je de showroom verkent, krijg je niet alleen inzicht in ons aanbod, maar ook in ons kantoor en het gastvrije Therecafé. Onze projectadviseurs staan klaar om je te begeleiden en deskundig advies te bieden over ons zorgmeubilair. We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen en je te inspireren in onze showroom!

BEKIJK OOK

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!