Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Ambassadeurs

ALLSENS GEURBELEVING
AllSens is sinds 2007 Nederlands producent van hoge kwaliteit geurmachines. Onze klanten vallen onder een tal van branches. Van zorginstellingen, tot aan complexe parkeergarages en de winkel op de hoek. Voor iedere ruimte bieden wij een oplossing met resultaat; de perfecte geurbeleving.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij meer dan 10.000 systemen mogen leveren. Hierdoor ervaren dagelijks meer dan 1 miljoen mensen onze hoogwaardige Ambiance Aroma’s.

De geurmachines zijn gemaakt van duurzame en recyclebare materialen, zoals poeder gecoat staal, geanodiseerd aluminium en roestvrij staal. Met vijf jaar garantie voorzien wij in de beste kwaliteit geursystemen voor een passende prijs.

Onze aroma’s worden door parfumeurs ontwikkeld in Grasse, Frankrijk. Ook wel de parfumhoofdstad van de wereld genaamd. De aroma’s worden zorgvuldig volgens traditionele manieren geproduceerd. Alle aroma’s voldoen aan de meest recente Europese IFRA, CLP en REACH wet- en regelgeving. https://www.allsens.nl/

BACKSTAGE AV
Vanuit het centraal gelegen Zwolle is Backstage AV landelijk actief als audiovisueel totaalaanbieder. Dagelijks worden eenvoudige en complexe audiovisuele installaties ontworpen, gerealiseerd en onderhouden voor bedrijven, zorginstellingen, kerken en onderwijs.

Backstage AV realiseert uiteenlopende audiovisuele installaties op gebied van videoconferentie, narrowcasting, videowalls, geluidsinstallaties en nog veel meer. Altijd met oog voor kwaliteit, budget en functionaliteit.

Door samen te werken met Thereca worden uw ruimtes slimmer ingericht en door gebruik, techniek en beleving op elkaar af te stemmen is de opdrachtgever de grote winnaar. De winst zit in het resultaat. https://backstageav.nl/

CLOUD GARDEN
Cloud Garden houdt zich bezig met het realiseren van een gezond binnenklimaat! Het doel is een zo gezond en prettig mogelijke werkomgeving te realiseren voor de – gebruikers van een gebouw – gebruiker van de ruimte zodat hij/zij zo optimaal mogelijk kan presteren en functioneren.

Cloud Garden maakt het binnenklimaat inzichtelijk door middel van klimaatsensoren en een analyse op de binnenklimaatdata aan de hand van de WELL Building Standard om te adviseren en bepalen of er een gezond binnenklimaat heerst. Vervolgens bieden zij ook oplossingen zoals groene planten wanden of waterwanden om bij te dragen aan de beleving en het klimaat van de werkomgeving. https://www.cloudgarden.nl/

CAMPENAER KOFFIE
Bij Thereca wordt  Campenaer Koffie geschonken. Campenaer Koffie, de lekkerste koffie uit Kampen. Campenaer staat voor de moderne Hanzestad Kampen, verbindend op een eigentijdse manier. Proef de ver vervlogen tijden en ontdek de heerlijke ‘smaeck‘ van Campenaer.

De zinnenprikkelende geur van onze heerlijke koffiemelanges zorgt meteen voor een onbetwist koffiegenot. En dat genot wordt alleen maar groter bij uw allereerste slok. De perfecte kop koffie, espresso of cappuccino kan bij Thereca geserveerd worden.

Naast koffie kunt u bij ons ook terecht voor koffiemachines van Etna en Jura. Deze machines zijn ideaal voor midden en klein bedrijf. Huur een koffiemachine inclusief service en onderhoud. https://www.campenaerkoffie.nl/