Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Image11

Kerntaken

Advies
Kennis en ervaring vormen de basis van een goed advies. Begrijpend luisteren en met passende oplossingen komen is ons op het lijf geschreven. Onze enthousiaste adviseurs staan te popelen om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden. Door de jaren heen hebben wij geleerd hoe je advies naadloos laat aansluiten op jouw wens.

Ontwerp
Onze ontwerpstudio bedenkt inspirerende leef- en werkomgevingen en helpt jou graag bij het ontwerpen van jouw droomruimte. Samen brengen we de wensen en behoeften tot een geschikt en passend resultaat. Er wordt een uniek ontwerp geleverd dat afgestemd is op jouw wensen en verlangen.

Productie
Duurzame producten produceren die van goede en eerlijke kwaliteit zijn is hetgeen dat ons vandaag de dag bezig houdt. Thereca gaat voor niets minder dan alléén het beste. De collectie bestaat voor 80% uit eigen modellen die vervaardigd worden in onze eigen fabriek, aangevuld met producten van eveneens innovatieve partners.

Realisatie
Het uiteindelijk realiseren van het interieurproject is ons doel. Wat misschien ooit een droom of wens was, is nu werkelijkheid geworden. Nadat alle stappen met succes zijn doorlopen, is de realisatie van het project slechts het begin van een unieke samenwerking tussen jou en Thereca.