Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

thereca | NIEUW UNICUM catalogus 2023

Samenwerken is gezamenlijk bijdragen aan het resultaat door een optimale afstemming tussen de kwaliteiten en belangen van de betrokkenen. Thereca gaat voor een optimaal resultaat samen met haar opdrachtgevers. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en realiseren uw inrichting naar uw wens. Als leverancier helpen wij Stichting Nieuw Unicum graag met al haar vraagstukken betreffende haar inrichting. Deze catalogus is hierdoor met zorg samengesteld voor Stichting Nieuw Unicum.

Bij interieurs in de zorgsector draait het steeds meer om sfeer en uitstraling. Daarnaast dient het zorgmeubilair praktisch en functioneel te zijn. Natuurlijk met het behoud van de kwaliteit, het comfort en de prijsstelling waar wij om bekend staan. Dagelijks werken wij met deze specifieke eisen in de zorg. We maken gebruik van zorggeschikte materialen, zonder daarbij in te leveren op sfeer en uitstraling. Een goede eerste indruk doet immers veel voor het vertrouwen in de organisatie. Elke organisatie heeft haar eigen huisstijl. Wij zorgen samen met de commissie van de organisatie en onze studio voor de waarborging van deze stijl, aangepast op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Fauteuils in hal bij projectinrichting voor de zorg.

FABRIKANT

“De Thereca zorgmeubelen worden met passie en zorg geproduceerd.”

STUDIO

“Interieurplannen worden op maat gemaakt door onze vakkundige studio.”

EXPERTISE

“150 jaar ervaring met de verschillende doelgroepen in de zorg.”

TOTAALPLAN

“Thereca biedt maatwerk en een complete ontzorging van A tot Z.””

Gerealiseerde zorgprojecten

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep is een karakteristiek hotel gelegen in een rustgevende omgeving. IJsselvliedt is een accommodatie die volledig is aangepast op senioren en mensen met een zorgvraag.

Talant De Wissel

’t Trefpunt is het punt waar alle cliënten van het zorgdorp elkaar ontmoeten en activiteiten met elkaar doen. De Wissel biedt een warme werk- en leefomgeving voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Beweging 3.0 Mariënburg

Mariënburg biedt een warm thuis voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen. Een inspirerende leefomgeving voor Mariënburg pur sang.

Projectadviseur Peter

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen?

Mail dan naar p.vankeulen@thereca.nl

Of bel mij op: 06 53 144 148