Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

De nieuwste trends, inspiratie en kennis

 

Beleef het tijdens onze open dagen op dinsdag 3 en donderdag 5 oktober 2023!

Laat je verrassen door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en projectinrichting voor de zorg. Stap binnen in onze bruisende showroom en laat je rondleiden door een van onze professionals. Op deze dagen zijn er tal van mogelijkheden om te leren en te beleven. Neem deel aan interessante sessies, waar onze professionals hun kennis en inzichten met je delen. Verken onze diensten en producten en krijg een blik achter de schermen van ons ontwerpproces bij zorgprojecten.

 

Save the Date! Meld je aan voor een van de volgende dagen.
Het programma wordt binnenkort bekend, bij aanmelding houden wij jou op de hoogte over het programma en de aanmelding voor de sessies.

Dinsdag 3 oktober 9:00 – 18:00

Donderdag 5 oktober 9:00 – 18:00

Meubilair De Wissel
Atrium Meubelen

Voor wie zijn deze open dagen?

Tijdens deze dagen word je meegenomen in de ontwikkelingen binnen de projectinrichting voor de zorg. Voor iedereen die binnen zijn/haar organisatie te maken heeft of krijgt met de inrichting van ruimtes, bieden deze dagen inspiratie, informatie en beleving.

 

Wil je je aanmelden voor een van onze sessies?

Ook zijn er dit jaar weer interessante sessies op de open dagen waarvoor je kan aanmelden. je kunt je alvast aanmelden voor de sessies in de beleefruimtes.

 

Onthulling van de Open Dag Stoel! 

Vorig jaar konden jullie meedoen aan het bedenken van een nieuwe stoel voor de zorg. Jullie input en de kennis en kunde van het productontwikkelingsteam heeft geresulteerd in dit nieuwe model zorgstoel. Het resultaat willen wij graag met jullie delen tijdens de onthulling op de open dagen. Benieuwd? Meld je dan aan!

SESSIE

Beleef: ontwerp voor zorg

Wat is voor jou een thuisgevoel?

Waarschijnlijk een plek waar je jezelf kan zijn. Waar je zelfstandig je ding kan doen met een gevoel van veiligheid. En waar jij je rust vindt in deze drukke wereld. Maar hoe creëer je die warme plek in een zorgorganisatie die ook nog eens functioneel moet zijn, omdat niet alles meer zo werkt zoals we allen willen? Dagelijks werken wij aan dit vraagstuk om best mogelijke omgeving te creëren voor de bewoner en werknemer.

We nemen je tijdens deze sessie graag mee in de aspecten die komen kijken bij interieurontwerp in de zorg, wat de handige elementen zijn en vooral welke invloed dit heeft op de mens. De beleving die wij krijgen in een ruimte gaat verder dan alleen hetgeen wat we zien. Dit laten wij jou ook graag beleven in de beleefruimtes.

De sessies beginnen op beide dagen om 10:00, 13:00 en 15:00. Meld je aan voor een sessie via het aanmeldingsformulier.

Visualisatie van restaurant in een zorgproject

Ben jij er bij? Meld je hieronder aan. We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!