Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

AKROH Industries

AKROH Industries is een bedrijf dat wereldwijd exporteert naar klanten in vele sectoren zoals de agrarische en automobielsector. Als internationaal opererend bedrijf met de hoofdlocatie in Zwolle, produceert AKROH Industries een groot assortiment kunststof- en (hals)bandproducten. Het bedrijf beschrijft zichzelf als vernieuwend en jong wat door vertaald is door hun pand.

AKROH Industries heeft in samenwerking met Thereca het nieuwe bedrijfsrestaurant en de vergaderruimtes ingericht in het teken van de kernwaarden, jong en vernieuwend. Nadat AKROH de ruimtes volledig heeft gestript was het tijd om het interieur te bepalen. Thereca kreeg de opdracht om het bedrijfsrestaurant en de vergaderruimtes te voorzien van moderne, vrolijke en comfortabele meubels.

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar werknemers samenkomen, eten en bijkletsen. Thereca heeft het onder andere ingericht met de comfortabele Cloud stoelen en fijne wandbank in een moderne stijl. Een vrolijke en levende sfeer ontstaat door de gele kunststof Canova stoelen en de robuuste stamtafel. AKROH Industries zorgt middels een bar en planten dat het bedrijfsrestaurant compleet wordt.

Na een goede lunch of gezellige koffiepauze kunnen de medewerkers plaatsnemen in een van de vernieuwde vergaderruimtes. Of er nu een korte of lange vergadering plaatsvindt, het comfort van de medewerkers blijft optimaal door de Uno stoelen. In combinatie met de Tabs vergadertafels, die een moderne en minimalistische uitstraling hebben, verandert de klassieke vergaderplek in een prettige omgeving.

Een zwart gestoffeerde UNO stoel in de outlet

Uno 

Canova stoel

Canova

Tabs tafel

TABS tafel

Cloud stoel

Cloud 

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!