Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Baalderborg Groep – Mauritshof

HomeCategorieënZorgBaalderborg Groep – Mauritshof

Baalderborg Groep – Mauritshof

‘’Lééf je leven’’ is het motto van de Baalderborg Groep. Dat benadrukt: haal uit het leven wat erin zit en doe het op je eigen manier. Zo ook bij de nieuwbouwlocatie Mauritshof in Rijssen. Deze locatie biedt 33 studio’s/appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners zijn verdeeld over 4 verschillende groepen: Veld, Zee, Duin en Berg.

De gezamenlijke ruimtes heeft Thereca mogen voorzien van meubilair. Om tot een geslaagd resultaat te komen, is er eerst een uitgebreid en doordacht interieurplan opgesteld. Met het ontwerp hebben we ons gericht op het creëren van unieke sferen en stijlen voor elke ruimte. Er is met speciale aandacht gekeken naar meubilair dat goed aansluit bij de behoeften van de bewoners van elke specifieke groep. Hierdoor zijn er huiskamers ontstaan met rustige kleurstellingen voor een kalme sfeer, maar ook levendige kamers met uitgesproken kleuren, gedurfde prints en verfijnde dessins voor een stimulerende ambiance.

De nieuwbouwlocatie straalt een warme en moderne sfeer uit, die perfect aansluit bij de liefdevolle zorg van de Baalderborg Groep. Het ontwerp is niet alleen gericht op het welzijn van de bewoners, maar biedt hen ook een gevoel van eigenwaarde en thuis. Het is een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en volop van het leven kunnen genieten, precies zoals het inspirerende motto van de Baalderborg Groep aangeeft.

Arjon zwart wit

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!