Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Beweging 3.0 – Lisidunahof

Lisidunahof is een zorglocatie, van zorginstelling Beweging 3.0, voor ouderen en jonge mensen met dementie in het natuurrijke Leusden. De medewerkers van Lisidunahof vinden het belangrijk dat bezoekers en bewoners zich vrij kunnen bewegen en prettig voelen in hun eigen belevingswereld. Lisidunahof is niet alleen een zorglocatie waar mensen kunnen wonen, maar ook een locatie met dagbehandeling. De zorglocatie beschikt over een rustgevende binnentuin en omgeving waardoor wandelen en een luchtje scheppen populair is.

De medewerkers van Lisidunahof vonden dat een deel van de locatie aan vervanging toe was en riepen de hulp in van Thereca. Thereca wist raad met deze mooie en ruime locatie en heeft onder andere de oase (entree en restaurant) en huiskamers opnieuw ingericht. Lisidunahof wilde de ruimtes een opfrisbeurt geven omdat zij het belangrijk vinden om met de tijd mee te gaan, een veilige omgeving aan te bieden en een huiselijke en warm welkom te creëren.

Om aan alle wensen te voldoen heeft Thereca gekeken naar alle aspecten van het inrichten van een ruimte. Zoals bij de oase, die dient als entree, ontvangstruimte, restaurant en ontmoetingsplek. Door de vernieuwing en het implementeren van warme kleuren, mooie dessins en comfortabel meubilair, is de oase een populaire plek geworden voor alle gebruikers. Het is nu een ontmoetingsplek geworden waar bezoekers langer verblijven dan voor de restyling en bewoners en bezoekers zich veel meer op hun gemak voelen.

De huiskamers verschillen in sfeer en uitstraling en daarom zijn ze uniek. Hierdoor kunnen bewoners en bezoekers de kamers sneller herkennen en voelen zij zich thuis door de fijne sfeer.

Maxime 3a zorg armstoel

Maxime 3A

Tafel met houten blad en metalen poten.

Eva metaal

Thereca Melanie 3ao kuipstoel

Melanie 3AO

Tafel met stalen kruis frame

Matrix tafel metaal

Projectadviseur Peter

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!