Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Bistro ‘’de Zoete Inval’’

HomeCategorieënHospitalityBistro ‘’de Zoete Inval’’

Bistro “de Zoete Inval” is een restaurant gelegen op de rand van de oude binnenstad van Zwolle. De sfeer die dit prachtige monumentale pakhuis uit 1835 meebrengt is binnen goed te proeven. De smaakvolle gerechten maken deze beleving helemaal af.

Wij zijn blij dat wij mee mochten denken en werken aan de vernieuwde uitstraling van dit Zwolse restaurant. Het bestaande meubilair is geloogd en heeft een nieuw uiterlijk gekregen door de kastanje kleur opnieuw te beitsen naar een stijlvolle licht grijze kleur. Ook is er een chique behang toegevoegd die in combinatie met de oud groene lambrisering een mooi effect geven op de wanden. De panelen met oude afbeeldingen van de stad Zwolle op het plafond zorgen voor een fijne akoestiek. Samen met de wandvisuals, nieuwe vloeren, traprenovatie, accessoires en de nieuwe beplanting maakt dit het geheel helemaal af.

Het restaurant heeft met verschillende aanpassingen en hergebruik van het meubilair een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Een goed voorbeeld van een duurzaam project!

Bistro “de Zoete Inval” is klaar om haar gasten weer te ontvangen!