Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

BUNZL

Bunzl is groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor de Food en Non-Food sector. Voor het hoofdkantoor in Arnhem heeft Thereca het meubilair voor de entree, alle zit/sta werkplekken, de expositie ruimte en het restaurant met terras mogen leveren.

Het plan is in opdracht van Bunzl ontworpen door interieurontwerpster Lisa Thuij. Op basis van dit plan is Thereca gevraagd hier een aanbieding voor te doen maar tevens is er gevraagd mee te denken in creatieve en praktische oplossingen zoals bijvoorbeeld de maatwerk balie en de expositie ruimte.

Zo komt de huisstijl van het bedrijf terug in de ruimtes en het meubilair. Een bijzondere ruimte is de expositieruimte wat het visitekaartje is. Bunzl presenteert zichzelf in deze ruimte op spectaculaire wijze, door middel van bijvoorbeeld de presentatie zuilen met ingefreesd logo en ledverlichting. Maar ook de massief eiken tafel met ingelegd logo van notenhout is een echte eyecatcher en zeer uniek.

Het gehele proces is uiteindelijk met een relatief kleine projectgroep aangepakt, wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. Thereca heeft met behulp van projectadviseur Denis Holterman en interieurontwerper Jos Wolters een toegevoegde waarde kunnen leveren aan het uiteindelijke resultaat.

Projectadviseur Denis kijkt met een zeer goed gevoel terug op dit project. Het was een groot project met verschillende disciplines zoals maatwerk, werkplekken en verlichting. Dit is volgens plan verlopen met als resultaat een tevreden klant en dat geeft de juiste kick om het beste in iedereen naar boven te halen.