Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Casco Bouw

Casco Bouw in Staphorst

Casco bouw gevestigd in Staphorst realiseert betonwerken in de woning- en utiliteitsbouw. Ze hebben een ruimte ervaring in verschillende bouwsystemen, zoals tunnelbouw, wanden / breedplaat, prefab casco’s en traditioneel betonwerk. Casco kan niet alleen het werk uitvoeren, maar helpt ook graag met het ontwerp- en de voorbereidingsfase.

Thereca heeft Casco bouw mogen voorzien van een advies en een ontwerp, en dit ook mogen produceren en leveren. Dit betreft het kantoormeubilair en de kantine van het vernieuwde pand in Staphorst. De kantoren zijn uitgerust met een hoekbureau, een ergonomische bureaustoel, hoge roldeurkasten en een maatwerkmeubel. Dit maatwerkmeubel is voorzien van twee lage roldeurkasten met daarboven een ruim aflegblad voor de grote bouwtekeningen. Boven dit maatwerkmeubel is een Bulletinboard opgehangen waar notities, projecten en andere nieuwtjes opgeprikt kunnen worden.

Casco bouw heeft een blauwe kleur in haar huisstijl, deze kleur hebben we dan ook terug gebracht in het interieur. Naast een lage tafel is de kantine uitgerust met een hoge tafel met barkrukken. De fotoprint op de wand laat zien wat het bedrijf doet en geeft een extra dimensie in de ruimte.

Bekijk hier meer gerealiseerde projecten.