Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Code Deta

Het interieur van Code Deta ademt het imago van de organisatie. De frisse en industriële huisstijl is consistent in elk aspect. Of je nu voor het eerst online kennismaakt met het recruitmentbedrijf of fysiek op locatie bent, je ervaart dezelfde vertrouwde sfeer.

Code Deta is recruitmentspecialist binnen de technische industrie met de focus op de mooiste vaste MBO+ en HBO banen. Ze zijn er voor werknemer en werkgever en weten door kennis en ervaring deze twee spelers precies te matchen. Hun focus op de industrie maakt hen uniek, ervaren en bekend binnen hun netwerk en markt.

Code Deta bevindt zich op bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek, in een nieuwbouwpand gelegen vlak achter Thereca. Een basisplan voor het interieur was al gereed, de finetuning van het plan en de uitvoering mochten wij verzorgen. Deze samenwerking heeft voor een uniek en industrieel interieur gezorgd, waar beide partijen zeer tevreden mee zijn.

De kleur geel speelt een centrale rol in de huisstijl van Code Deta, en dit komt ook terug in het interieur van hun nieuwe pand. De vergaderruimtes zijn ingericht met gele Uno stoelen, Tabs tafels en gepersonaliseerde karpetten met het Code Deta logo. De geleverde lampen en houten akoestische panelen zorgen voor een rustige vergaderomgeving met aangenaam licht. Naast deze ruimtes zijn ook de werkplekken compleet verzorgd met bureaus, bureaustoelen en gele tussenwanden, om een uniforme uitstraling te creëren.

 

Silent Room

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een plek waar je niet gestoord wordt, vertrouwelijke gesprekken kunt voeren en volledig geconcentreerd kunt werken. Code Deta deelt deze visie en daarom hebben we een Silent Room in hun kantoortuin geplaatst. Met gele banken en houten wanden past deze kamer perfect in het frisse interieur. De Silent Room is een onmisbare ruimte geworden waar de consultants rustig hun telefoongesprekken met opdrachtgevers en werknemers kunnen voeren. Naast het belang van werk, hecht de recruitmentspecialist ook waarde aan ontspanning voor de werknemers. De nieuwe bar is een prettige ontmoetingsplek geworden die door zijn akoestische houten latjes en betonnen blad geheel in de industriële uitstraling van het interieur mee gaat.

Uno fauteuil met gele stoffering.

Uno stoel

Tabs tafel

De Coen is een zit-sta bureau met T-vormig frame. Het frame en het blad zijn in meerdere kleuren uit te voeren.

Bureau Coen

Pasha barkruk in gele stoffering.

Pasha barkruk

Projectadviseur Jacco Strieker

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!