Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Coronel Kartracing

HomeHospitalityCoronel Kartracing

Coronel Kartracing in Huizen

Een samenwerking vol inspiratie en energie, dat is het project van Coronel. Samen sparren en tot gave interieurplannen komen waar beide partijen trots op zijn.

Coronel heeft dé Indoor Kartbaan, een Indoor Lasergame Arena,  en de meest unieke Escape Rooms van Nederland. Maar daar stopt het avontuur niet, want ook heeft Coronel een 18 holes Glow Midgetgolf baan, een uitdagend Indoor Klimbos én de nieuwste Virtual Reality Arena. En dat allemaal onder een dak in Huizen.

Coronel heeft de vraag bij de projectinrichters van Thereca neergelegd om aan de slag te gaan met een plan voor de horeca- en ontvangstruimtes van de organisatie. Ruimtes waar je door al het raamwerk, met zicht op de activiteiten, actie en competitie kan proeven. Het uitgangspunt was het vernieuwen en verfrissen van de sfeer, waarbij hergebruik van materialen een wens was. Onze studio is aan de slag gegaan met het interieurplan en heeft de expertise ingezet om mee te denken in het hergebruik van materialen.

 

‘’Wat ik heel fijn vond aan Thereca is dat zij mij inspiratie gaven met ideeën om dingen te veranderen.’’

 

In de rijke sportcarrière hebben de gebroeders Coronel een schat aan automaterialen en herinneringen verzameld. Deze materialen zijn overal terug te vinden in het plan, zoals de eerste kart aan de muur en tafels gemaakt met oude velgen. Al deze herinneringen die deze materialen met zich meebrengen maken de sfeer in de ruimtes en laten je de historie beleven. Je wordt geactiveerd en geïnspireerd om de competitie aan te gaan. Het ontwerp is een vertaalslag van hoe de gebroeders Coronel in de wedstrijd zitten.

Tim Coronel: “De mensen van Thereca zijn ‘’vakidioten’’. Als ondernemer ben je natuurlijk altijd erg druk bezig met je eigen materie de zaak gaande te houden. Wat ik heel fijn vond aan Thereca is dat zij mij inspiratie gaven met ideeën om dingen te veranderen. En dat wil zeggen; eigenlijk ontzorgen. Want als ondernemer ben je bezig met de dagelijkse beslommeringen. En zij weten natuurlijk qua materie wat er allemaal in de markt is. Zij hebben voor ons hele mooie moodboards gemaakt en een richting gegeven waar ik heel blij mee ben, want uiteindelijk is onze ontvanger er erg blij mee en het ziet er nu natuurlijk tien keer beter uit. Het fanatisme is eigenlijk wat me het meest raakte bij Thereca, dat wil eigenlijk zeggen dat zij continu ermee bezig zijn voor mij. En daar was ik trots op!”

DanForm - Hype

                 Hype

Maatwerktafel

Maatwerktafel

Projectadviseur TherecaMeer weten over dit project? Of kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen?

Denis Holterman 

Projectadviseur