Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

De Rijnhoven – Locatie Princenhof

Princenhof is de nieuwste locatie van zorginstelling De Rijnhoven en biedt zorg voor bewoners met dementie. De nieuwbouwlocatie is duurzaam en modern, liggend aan de rand van Harmelen. Locatie Princenhof is gelegen in het groene hart van Nederland, waar bewoners en medewerkers optimaal van profiteren. De locatie bestaat uit 42 studio’s met 6 gezamenlijke huiskamers die verdeeld zijn over twee verdiepingen.

Visuele weergave van een ingerichte woonkamer bij Princenhof met zorgmeubelen.
Het visuele plan zoals het is ontworpen
IMG_9679
Na productie en realisatie

Omdat dit een nieuwbouwproject was, zocht Princenhof een projectinrichter die het pand van top tot teen kan inrichten en aan hun wensen voldoet. Thereca is ingeschakeld door de medewerkers van Princenhof om de woonkamers en de ontmoetingspleinen inclusief raambekleding te verzorgen. Princenhof en Thereca hebben in werkgroepen het plan uitgewerkt en zijn aan de slag gegaan. Alle kamers zijn volledig aangepakt, van wandafwerking tot gordijnen. Het doel tijdens het inrichten was een huiselijke en gezellige sfeer creëren zodat alle bewoners zich thuis voelen.

De werkgroepen bespraken alle aspecten van de gewenste inrichting van locatie Princenhof met elkaar en werkten hun ideeën, wensen en eisen uit. Al deze informatie heeft Thereca meegenomen naar de studio en zij hebben een ontwerp gemaakt. Na enkele aanpassingen is er een definitief ontwerp uitgekomen en die is bijna identiek opgevolgd in de praktijk.

In het interieurontwerp voor locatie Princenhof heeft Thereca gebruik gemaakt van bijzondere materialen en sprekende dessins. Deze moderne en uitgesproken uitstraling past bij de locatie en maakt de inrichting uniek. De huiskamers hebben elk hun eigen kleuren en dessins, met als resultaat dat de kamers goed van elkaar te onderscheiden zijn.

Rico Retro roze fauteuil hoten poten

Rico Retro

max stapelbaar schuin

Max 3A

Hoge witte smalle kast

2806.009

Plantenbak roomdivider

Roomdivider

Projectadviseur Peter

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!