Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Der Kreis

DER KREIS is de Europese inkoop- en marketingorganisatie in keukens en sanitair. In totaal zijn Europees circa 4000 ondernemers aangesloten bij het van origine Duitse bedrijf om samen maximaal rendement te behalen. DER KREIS Nederland b.v. heeft zich sinds begin 2023 gevestigd in het nieuw gebouwde pand op bedrijvenpark H2O.

Op de begane grond bevindt zich de ruime showroom van DER KREIS waar zij verschillende merken en producten presenteren. De uitnodigende trap leidt je naar de eerste verdieping waar het ruim opgezette kantoor zich bevindt. Voor dit kantoor hebben wij de aangeleverde gewenste sfeer van DER KREIS vertaald in een volledig interieurplan.

Interieurarchitect Titia Papeleur heeft met het totale plaatje meegedacht. Van vloer tot plafond en alles daar tussen. Om het ruim opgezette kantoor tot een warme en knusse plek te maken is er een optische verdeling aangemaakt door te spelen met de kleuren van het plafond en de vloer. Er is een kern in het midden van het pand gecreëerd, met donkere en houten vloeren en een zwart plafond. De plek waar je elkaar ontmoet. Hier vind je de entree en andere faciliteiten als de pantry, printer en de overlegplekken op de kantoren. De buitenste rand, de plek waar de werkplekken zich bevinden, is licht, helder en verfrissend. De zwarte kasten en de frames van de bureaus maken het tot een mooi geheel met de kern. De kleurverdelingen in het hele gebouw, waaronder hout- en aardetinten, zwart staal en het groen van de planten, dragen bij aan de harmonieuze ambiance.

 

Een volledig interieurplan

De kantoren zijn allemaal voorzien van elektrisch verstelbare bureaus voor ergonomisch comfort voor de medewerkers. Naast de ergonomische basis van de werkplekken zijn er speelse elementen toegevoegd middels de zitballen en schommels. Wanneer een snel en informeel overleg plaats vindt dan zijn de schommels op de marketingafdeling de perfecte plek om even samen te komen voor een actieve brainstorm.

Overleg voeren kan in een van de vergaderruimtes. De vouwbare scheidingswand maakt het mogelijk de vergaderruimtes aan elkaar te koppelen, zo blijft DER KREIS flexibel met de inzet van de ruimte. Van een klein overleg tot het geven van grote klassikale trainingen. De structuur van het luxe behang geeft sfeer en warmte aan de ruimtes, een goede basis voor focus en productiviteit.

Het restaurant is een fijne plek om samen te komen en te eten tijdens pauzes. In deze ruimte komt het meubilair en het product van DER KREIS vloeiend samen. Door de met zorg afgestemde materialen en kleuren in de keuken en het meubilair is het een uitnodigende plek voor de werknemers en klanten van DER KREIS.

Door de nauwe en prettige samenwerking met het team van DER KREIS en Thereca is de gewenste sfeer vertaald in een compleet interieurplan die wij uit mochten voeren. Het resultaat is een harmonieuze omgeving waarin zowel esthetiek als functionaliteit samenkomen.

LX690 fauteuil

Tabs tafel

De Collin is een dubbel zit-sta bureau.

Bureau Collin

Credenza

Projectadviseur Jacco Strieker

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!