Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Fit For Free

HomeHospitalityFit For Free

Met 94 clubs verspreid over Nederland is Fit For Free een van de toonaangevende sportscholen in het land. Thereca is samen met Fit For Free een samenwerking aan gegaan voor de inrichting van de locaties van de sportschool.

Samen is er een concept ontwikkeld voor Fit For Free, waarin het beleid en de visie tegen het licht worden gehouden. Voor dit concept hebben we een plan mogen maken betreft de inrichting, waar uiteindelijk een handboek uit is gerold. In dit handboek worden de voorgeschreven producten voor de locaties toegelicht. Inmiddels zijn er 6 locaties voorzien van nieuw meubilair. Het concept wordt up-to-date gehouden en eventueel aangepast na evaluaties.

De sfeer in de sportscholen is natuurlijk sportief en bij Fit For Free gecombineerd met een vleugje hospitality en huiselijke warmte. Er is ruimte gecreëerd om na het sporten onder het genot van een drankje bij te komen en bij te kletsen. Het diverse meubilair brengt een speelse uitstraling met zich mee en maakt het geheel toegankelijk voor de leden.

Lumiere

Kolomtafel