Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt in Wezep is een karakteristiek hotel gelegen in een rustgevende omgeving. IJsselvliedt is een accommodatie die volledig is aangepast op senioren en mensen met een zorgvraag. Het oude pand met een klassieke sfeer beschikt naast een aantal kamers ook over een restaurant, een mooie tuin en landgoed. Daarbij bieden ze uitjes aan zoals seniorenvakanties en groepsexcursies. Veel in samenwerking met vrijwilligers uit de regio.

Hotel IJsselvliedt heeft Thereca ingeschakeld voor de vervanging van de restaurantstoelen. Het restaurant bevindt zich in een klassieke kamer met veel ambiance en karakteristieke elementen. Een prachtig restaurant waar je terecht kan voor een goede maaltijd die vers en met liefde is bereid. Ontbrekend waren goede stoelen die samen smelten met de rest van de sfeer in de ruimte.

Na een advies en een testronde kregen twee stoelen de voorkeur, namelijk de Melanie en de Nick. De afwisseling van deze stoelen biedt een speels effect. Het chique design van de stoelen bestaat uit een combinatie van een koningsblauw kunstleder en een klassiek dessin op de gestoffeerde rug. Naast de klassieke uitstraling bieden deze stoelen een hoog zitcomfort en een veilig gevoel voor de gebruiker. Een mooie basis waarmee Hotel IJsselvliedt de bezoekers een fijne en memorabele ervaring kan geven.

Kuipstoel

Melanie 3AO 

Nick zorgstoel

Nick 3AM

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!