Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

IJsselheem – De Vijverhof

De Vijverhof is een sfeervol woonzorgcentrum van zorgorganisatie IJsselheem. De locatie is gelegen aan de rand van het historische centrum van Kampen. De Vijverhof biedt 24 uur per dag verpleging, begeleiding en verzorging afgestemd op de persoonlijke situatie en zorgvraag van de bewoners. Deze woonzorglocatie vindt het belangrijk dat alle bewoners hun dag op een prettige manier kunnen invullen door het leven te geven dat zij gewend zijn.

De Vijverhof beschikt over huurwoningen, huurappartementen en zorgappartementen. Binnen De Vijverhof is het restaurant de plek waar de bewoners, bezoekers en medewerkers elkaar ontmoeten en samenkomen. Het interieur van dit restaurant was toe aan een nieuwe look en sfeer. De commissie heeft de vernieuwing van het restaurant aan Thereca uitbesteed en samen is er een interieurplan gemaakt.

De Vijverhof had als wens dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich meer zouden verdelen over de ruimte en gebruik zouden maken van de multifunctionaliteit van het restaurant. Daarbij moest het restaurant een gezellige, moderne en belevenisvolle uitstraling krijgen. Centraal stond duurzaam hergebruik van het interieur dat al aanwezig was, in combinatie met het nieuwe meubilair van Thereca. De robuuste tafels in combinatie met de Poppy en Maxime stoelen geven de ruimte een stijlvolle en gezellige sfeer. De warme kleuren maken de ruimte een fijne plek om te zitten.

Na de herinrichting en vernieuwing zien de medewerkers een grote verandering in het gebruik van het restaurant. Bewoners, medewerkers en bezoekers verdelen zich over de ruimte en blijven langer hangen. Daarbij heeft het restaurant nu een moderne en warme uitstraling, waar IJsselheem, locatie De Vijverhof heel tevreden mee is.

Rico Retro

Zorgstoelen Max en Maxime

Maxime

Plantenbak roomdivider

Divider

Boomstamtafel

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!