Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Inclusief Groep

HomeZorgInclusief Groep

Een fijne werkplek 

Werken en ontwikkelen gaat binnen Inclusief Groep hand in hand. Ze zijn arbeidsmarkttoeleider en productiebedrijf en die twee zijn niet te ontkoppelen omdat mensen zich werkende weg ontwikkelen. De Inclusief Groep is een geïntegreerd Werk- en Leerbedrijf.

Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.200 mensen in dienst.  Zo’n 90% van het productiepersoneel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van onze medewerkers is in dienst van de eigen werkbedrijven zoals Groen, Post, Schoonmaak,  Productie, Elektromontage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers.

De Inclusief Groep kwam met een mooie vraag in contact met Thereca. Ze wilden de werkunits van het bedrijf een aangenamere plek maken voor hun werknemers. Maar hoe was de vraag?

We hebben een voorstel gedaan betreft kleurgebruik, akoestiek en beeldgebruik als toevoeging aan de huisstijl van het bedrijf. Kleine toevoegingen die bij moeten dragen aan de beleving van de ruimte en de uitstraling van de Inclusief Groep. De werknemers mochten uit een selectie foto’s zelf bepalen welke afbeeldingen ze aan de wand wilden hebben. Dit is als eerste uitgevoerd als test bij één van de units, waarop een onderzoek onder de werknemers volgde. Met mooie resultaten!

Na deze resultaten volgden de rest van de units. De units zijn nu volgens een van de werknemers ‘’een rustige werkplek waar ik lekker kan werken en niet afgeleid word’’.

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!