Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Luxury Bedding Company

Luxury Bedding Company is de specialistische aanbieder van duurzame en innovatieve slaapsystemen. Slaapsystemen die geschikt zijn voor diverse omgevingen, variërend van gemiddelde slaapkamers tot luxe chalets en hotels. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Bij Luxury Bedding Company draait alles om het creëren van een luxueuze hotelsfeer in combinatie met een hoog comfort, dit weerspiegelt zich ook in het ontwerp van het hoofdkantoor en de showroom van het bedrijf.

Sinds begin 2023 heeft Luxury Bedding Company zich ook middels nieuwbouw gevestigd op het bedrijventerrein H2O, vlak achter Thereca. Samen met hun architect is een plan gemaakt voor de uitstraling van het pand en de showroom. Om het plaatje compleet te maken, was het bedrijf op zoek naar een kantooromgeving die dezelfde luxe weerspiegelde. De werkplekken zijn ingericht met de bureaus uit de Thereca huislijn. De zwarte Fenix werkbladen en op maat gemaakte bureaudividers creëren aangename en unieke ruimtes. Daarnaast hebben we, op basis van de ideeën van de architect, een speciale tussenkast ontworpen om alle kabels netjes weg te werken. In combinatie met de goudkleurige rekken zorgt dit voor een strakke en verfijnde werkomgeving.

Champagnebar

Midden in de showroom is de champagnebar te vinden. De bar is een plek waar de medewerkers naborrelen op vrijdag, maar ook een plek waar klanten worden ontvangen. De achterwand is voorzien van een sfeervol RGB-lichtsysteem dat de gewenste kleur aanneemt, en er zijn op maat gemaakte rekken van goud metaal geplaatst voor champagne en glazen. Het gouden thema komt terug in de visgraattegels aan de bar, en in combinatie met het marmeren blad zorgt dit voor een ultiem gevoel van luxe.

Naast het genieten van een drankje aan de bar, kunnen medewerkers nu ook ontspannen op de maatwerk wandbank. De bar is werkelijk een plek geworden waar klanten in de watten worden gelegd, terwijl medewerkers kunnen genieten van een welverdiende luxe vrijdagmiddagborrel na hard werken in hun nieuwe werkomgeving.

De Collin is een dubbel zit-sta bureau.

Collin bureau

Maatwerk wandbank

Maatwerkbank

Arjon zwart wit

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!