Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Marente – Locatie Gerto

Locatie Gerto van zorgorganisatie Marente is rustig gelegen aan de rand van Voorhout. De warme en sfeervolle locatie bestaat uit twee delen: in ‘Het Rozenpad’ wonen mensen met dementie en in ‘De Bloementuin’ wonen mensen met een lichamelijke beperking. In beide delen is veel aandacht voor het behoud van eigenwaarde van de bewoner. De locatie heeft een uitgebreide dagbestedingsagenda die de bewoners vermaken en plezier geven.

Gerto heeft Thereca gevraagd om een nieuw interieurvoorstel te maken voor de vervanging van een deel van het meubilair voor de dagbesteding en het atrium. Dit zijn ruimtes waar bewoners veel tijd doorbrengen en waar warmte en sfeer voorop staan. Een uitgebreide agenda met uiteenlopende activiteiten vullen de kamers en zorgen voor saamhorigheid en positiviteit. Ontbrekend was een huiselijke sfeer om de bewoners volledig op hun gemak te laten voelen.

Om deze beleving te creëren heeft Thereca een deel van het meubilair vervangen en de wand voorzien van een nieuw en sfeervol behang. De Poppy stoel in het atrium geeft het comfort van een fauteuil en brengt een uitnodigende uitstraling met zich mee. In combinatie met de stamtafels met organische rand zorgt dit voor een huiselijke omgeving in het atrium. In de dagbestedingsruimte is gekozen voor de Ilse stoel, een fijne en actieve stoel die past binnen de ruimte en het type gebruik.

Poppy

Ilse 3AM

Classy

Boomstamtafel

Denis Holterman met blauwe blouse.

Wil jij vrijblijvend advies of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel ons op: 038 477 85 60

Vul het onderstaande contactformulier in
en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!