Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Marente Van Wijckerslooth

HomeHOMEPAGEZorgMarente Van Wijckerslooth

Marente locatie Van Wijckerslooth te Oegstgeest

Al meer dan 100 jaar kunnen inwoners van de Rijn-, Duin- en Bollenstreek rekenen op professionele zorgverlening van Marente. Van thuiszorg tot verpleeghuiszorg en van revalidatie tot ondersteuning bij dementie. Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliënten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals.

Zo ook bij Marente locatie Van Wijckerslooth. In samenwerking met de commissie van Marente en Thereca is er een prachtig restaurant, een bibliotheek en een lounge opgeleverd. De ruimtes zijn een fijne plek geworden waar persoonlijke aandacht en een liefdevolle omgang altijd voorop staan.

De lounge is een ontmoetingsruimte waar cliënten en het personeel even kunnen ontspannen op de lange chestbank of aan de stamtafel. De groenwand en de sfeerhaard maken de lounge een bijzondere en sfeervolle plek.

In het restaurant gedeelte zorgen de verschillende stoelen voor een speels effect en natuurlijk voor een aangenaam gebruik in de zorg. De luxe stoffen geven het restaurant een chique/stijlvolle uitstraling, dit was de wens van Marente.