Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Maris College

Over het project

MARIS COLLEGE BELGISCH PARK, DEN HAAG

De inrichting van het unieke pand van Maris College Belgisch Park is onlangs door Thereca opgeleverd. Dit is inmiddels het tweede project dat Thereca voor het Maris College heeft mogen realiseren. Eerder al heeft Thereca de nieuwbouwlocatie Kijkduin voorzien van een nieuwe inrichting.

Voor beide locaties heeft Thereca het schoolmeubilair, standaard meubilair en het fraaie maatwerk geleverd. De materialen die verwerkt zijn in de bijzondere elementen zijn onder andere staal, hout, glas, schuim, epoxy, corian, strekmetaal, kunststof, etc. De materialen Epoxy, Corian en Strekmetaal maken dit project extra bijzonder.

Het Technasium

Het Technasium is een onderwijsstroom voor vwo en havo dat beoogt beter bèta onderwijs (Natuurwetenschappen & Techniek, Levenswetenschappen en Informatiewetenschappen). De leerlingen maken kennis met de moderne wereld van bèta en techniek. Onderzoek en ontwerpen vormen het hart van Het Technasium.

Het Project

De omgeving die gecreëerd is naar behoefte van een nieuwe examenvak vroeg om een nieuw type onderwijsruimte. Dit moest een ruimte worden die kan faciliteren in de voorzieningen van zowel een studio, atelier, als ook een laboratorium. Thereca heeft in samenwerking met Thomas architecten dit project volledig afgerond naar de wensen van de klant. De werkplaats die is gecreëerd, is zowel tijdens- als buiten lestijden toegankelijk. Het eindresultaat is verbluffend en zeker een bezoek waard!