Een projectinrichter die inspirerende woon- en werkomgevingen realiseert met een persoonlijke touch in heel Nederland.

T: +31 (0)384778560
E: info@thereca.nl

Omexom

Omexom werkt samen met klanten om de energietransitie te realiseren. Zij ontwikkelen oplossingen voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren, voor zowel professionele als institutionele grootverbruikers. Als technologische integrator kiest Omexom altijd voor de beste oplossing en is daarbij volledig onafhankelijk van de verschillende technologische opties.

Thereca mocht voor Omexom een plan maken om het nieuwe kantoor te voorzien van meer sfeer waardoor de betrokkenheid en bevlogenheid van de medewerkers gestimuleerd werd.

We hebben ervoor gekozen om het werk van Omexom op verschillende manieren te verbeelden. Bij het betreden van het kantoor springen gelijk de op maat gemaakte wandpanelen in het oog waarop onderdelen zijn bevestigd waarmee het werk van Omexom letterlijk wordt weergegeven. In de verschillende ruimtes is door middel van groot formaat fotoprints van technische tekeningen en gerealiseerde projecten meer sfeer en beleving toegevoegd. Door half doorzichtige fotoprints op scheidingswanden aan te brengen hebben de ruimtes een geslotener karakter gekregen waardoor ze intiemer zijn geworden.

Een belangrijke wens van de opdrachtgever was  het creëren van ontspanningsruimtes waar mensen even los kunnen komen van het werk. Hiervoor heeft Thereca één van de ruimtes voorzien van een gezellige bar, comfortabele zitjes en een gefineerde tafel met ingelegd notenhout. De tafel werd voorzien van het logo van Omexom waardoor het een echte eyecatcher is geworden in de ruimte.  Omdat in een ontspanningsruimte een comfortabele bank niet mag ontbreken is de Lumière bank geplaatst. De zitelementen zijn uitgevoerd in verschillende kleuren wat een speels effect geeft. Medewerkers kunnen hier heerlijk ontspannen tijdens pauzes of bij elkaar komen voor een informele meeting.

Omexom is met het nieuwe kantoor ‘fit for the future’.

Bekijk hier meer gerealiseerde projecten.

Gebruikte producten bij dit project:

Lumiere

Maatwerk wandbank

Maatwerkbank 

Embrace